Proeverij / Rondleiding

Bent u gefascineerd door de rijke wereld van chocolade? Onze bonbon proeverij bij la Fève in Maastricht biedt een exclusieve kijk in de ambacht en kunst achter onze verfijnde bonbons. Uw ervaring start met een warm ontvangst inclusief koffie of thee, waarbij u zich onmiddellijk welkom voelt in onze wereld van chocolade. De proeverij is te boeken vanaf 8 personen.

Proef de passie voor chocolade

Tijdens de proeverij presenteren we een zorgvuldig geselecteerde variëteit aan bonbons, elk met hun unieke karakter en verhaal. U zult verrast worden door de complexiteit en diepte van smaken, variërend van rijke, donkere chocolade tot delicate vullingen van noten, vruchten en kruiden. Onze deskundigen zullen u begeleiden door deze smaaksensaties en delen met plezier de achtergrond en het proces van elke bonbon.

Achter de schermen bij la Fève

Na deze smaakvolle introductie nodigen we u uit voor een rondleiding door ons atelier. U zult een exclusieve blik werpen op de machines en technieken die essentieel zijn voor het creëren van onze meesterwerken. Deze rondleiding biedt inzicht in het gedetailleerde en nauwgezette proces van bonbon productie, van het tempereren van chocolade tot het vullen en decoreren van elke individuele bonbon.

Demonstratie bonbons maken

Een hoogtepunt van de rondleiding is de demonstratie bonbons maken. U zult zien hoe onze chocolatiers met precisie en artistieke flair de meest prachtige bonbons tot leven brengen. Deze demonstratie biedt een fascinerend inzicht in de kunst van chocolade maken en misschien vindt u hier inspiratie om zelf thuis aan de slag te gaan.

Een smakelijk aandenken

Als blijk van onze waardering voor uw bezoek, ontvangt u aan het einde van de rondleiding een doosje met 4 van onze prachtige bonbons. Dit doosje is niet alleen een heerlijk geschenk voor uzelf, maar ook een tastbare herinnering aan uw ervaring bij la Fève. Het is onze hoop dat elke bonbon u terugbrengt naar de momenten van vreugde tijdens de proeverij.

Voor wie is deze ervaring bedoeld?

Onze bonbon proeverij is een ideaal uitje voor iedereen die een diepere waardering voor chocolade wil ontwikkelen. Of u nu een fervent chocoladeliefhebber bent of simpelweg nieuwsgierig bent naar het productieproces, deze ervaring biedt waardevolle inzichten en plezier. Het is een perfecte activiteit voor speciale gelegenheden, een dagje uit met de familie, of als onderdeel van een bedrijfsevenement. Onthoud dat we groepen vanaf 8 personen verwelkomen, met een maximum van 60 personen.

Verken verder met onze bonbon workshop

Na de proeverij voelt u wellicht de drang om zelf creatief aan de slag te gaan met chocolade. Onze bonbon workshop is een uitstekende gelegenheid om die inspiratie om te zetten in actie. Onder begeleiding van onze ervaren chocolatiers leert u de technieken om zelf prachtige bonbons te maken. Dit kan een prachtige aanvulling zijn op uw proeverij ervaring, waarbij u de theorie in de praktijk brengt.

Boek uw onvergetelijke ervaring

Geïnteresseerd in een proeverij bij la Fève? Neem dan contact met ons op om uw plek bij onze bonbon proeverij te reserveren. Laat u meeslepen door onze passie voor chocolade en ontdek zelf waarom la Fève synoniem staat voor kwaliteit en vakmanschap in de wereld van ambachtelijke bonbons. Kunt u niet wachten om onze bonbons te proeven of smaakt het na de proeverij naar meer? In onze webshop kunt u uw favoriete smaken gemakkelijk bestellen en laten thuis bezorgen.

Neem contact op voor meer informatie

Voor vragen of om uw bezoek te plannen, staan we altijd klaar om u te helpen. Neem contact met ons op door te bellen naar +31(0)43 311 13 99 of door te mailen naar info@la-feve.nl. Reserveer vandaag nog en stap samen met ons in een wereld waar elke bonbon een verhaal vertelt.