CYC

Wat is CYC?

CYC staat voor ‘Create Your Chocolate’. La Fève heeft hiervoor een speciale machine inclusief een op maat gemaakt programma dat het mogelijk maakt dat een cliënt een unieke gepersonaliseerde smaak kan creëren die daarna wordt vastgelegd als ‘one of a kind’ en wordt geproduceerd.

Dat wij bij La Fève smaken op maat maken, waaronder de sterrenbonbons is bekend. Met CYC gaan we hierin dus nog een stap verder. Eigentijdse smaak combinaties die niet realiseerbaar zijn via onze reguliere werkwijze kunnen nu wèl gerealiseerd worden. Twee klinkende voorbeelden hiervan vind je in de laatste alinea.

CYC

Voor wie is CYC geschikt?

Artiesten, musici, koks, kunstenaars, ondernemers, influencers, sporters, marketeers en iedereen die behoefte heeft naar een zeer bijzonder product op maat dat zich uitermate leent voor bijvoorbeeld exclusieve relatiegeschenken en merchandise doeleinden. We werken met oplages vanaf 2000 stuks.

CYC

Hoe gaat CYC in zijn werk?

Na een aanvraag wordt met team van la Fève een grondige inventarisatie intake gedaan naar de voorkeur van de gewenste smaak, de mogelijke vorm, toepassing en verpakking. Het gehele proces is een staaltje maatwerk waarin alle mogelijkheden in kaart worden gebracht. Bij iedere fase staan wij u bij met onze expertise in smaak, vorm, design, verpakking en marketing.

CYC

Voorbeelden van CYC producties

Voor het team van de Nederlandse DJ Afrojack maakten wij een speciale bonbon waarin wij de favoriete vodka van Afrojack te weten Grey Goose en Siciliaanse bloedsinaasappel verwerkten in pure chocolade. De bonbon werd vervolgens fraai in Grey Goose kobaltblauw geairbrusht met zwart met witte spetters, een knipoog naar de huisstijl van Afrojack. Het resultaat was verbluffend en deze ‘Afrojack one of a kind’ smaak smaakte direct naar meer. Een andere cliënt wilde een chocolade bonbon die smaakt naar ‘een frikandel-speciaal’. Pardon? Ja, dit was een enorme uitdaging en absoluut een vreemde eend in de bijt maar we zijn er trots op dat het is gelukt. Het resultaat was ook hier verrassend.

Ready for your CYC ‘One of a kind’?

Stuur dan een mail naar info@la-feve.nl met onderwerp ‘CYC’ met daarin de mogelijke smaak insteek en wij nemen contact met je op.