Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de Aldenborgh appelkruimel bonbon of de bonbon met karamel van frambozenazijn en gerookte rode bietjes zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit de  ruime collectie bonbons van la Fève.

Specialiteit van het huis

Winnaar “De lekkerste bonbon van Nederland” * Limited Edition

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos.

Sterrenbonbons

Fred Mustert | Restaurant Fred ** | Rotterdam | Hazelnoot | Karamel | Zeezout

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met lopende karamel, zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche zoute en een gianduja van IGP-gecertificeerde geroosterde hazelnoten uit Piëmonte.

Danny Tsang | Restaurant O&O * | Sint Willebrord | Cashew | Rode curry | Limoenblad

Aziatische pure chocoladebonbon met een karamel van kokosmelk, bergamot en citroengras en een gianduja van cashewnoten, limoenblad en rode curry.

Ralf Berendsen | Restaurant La Source ** | Lanaken | Yuzu | Boeddha’s hand

Bonbon met een frisse ganache van yuzu en geraspte Boeddha’s hand, ook wel de vingervormige sukadeboom genoemd. De citrustonen zorgen voor een aromatische nasmaak.

Luc Kusters | Restaurant Bolenius * | Amsterdam | Pastinaak | Melasse | Mokka

Bonbon gemaakt van witte chocolade met een ganache van de groente pastinaak en een vleugje mokka. Deze vulling is gezoet met uit suikerbiet gewonnen melassestroop.

Jannis Brevet | Restaurant Inter Scaldes *** | Kruiningen | Gezouten citroen | Mascarpone | Espresso

Pure ge-airbrushte bonbon met een gel van gezouten citroen met een romige ganache van mascarpone en biologische espressobonen uit Ethiopië.

Dick Middelweerd | Restaurant De Treeswijkhoeve ** | Waalre | Gezouten pinda | Karamel | Witte miso

Melkchocolade bonbon met een gianduja van gezouten pinda met een crunch van rode miso en een ganache van karamel met witte miso die zorgt voor de ‘umami’-smaak.

Servais Tielman | Restaurant Beluga Loves You * | Maastricht | Mandarijn | Ponzu

Ge-airbrushte bonbon gemaakt van pure chocolade met een gel van Japanse ponzu en een frisse ganache van mandarijnen.

Ralph Hermans | Restaurant Rantree * | Maastricht | Dark cherry aceto balsamico

Bonbon met een gelei van zure kersen en een ganache van de Dark cherry aceto balsamico van Massimo Bottura, chefkok van driesterrenrestaurant Osteria Francescana in Modena.

Margo Reuten | Restaurant Da Vinci * | Maasbracht | Bramen | Passievruchten | Pecan

Bonbon met een gelei van bramen, een romige en frisse ganache van blonde Dulcey-chocolade met passievruchten en een praliné van gezouten pecannoten.

Alex Clevers | Restaurant Vivendum * | Dilsen Stokkem | Dry Gin No9

Pure bonbon gevuld met een gelei en een chocoladeganache van de premium dry gin No9 van Alex Clevers en de 9 verschillende botanicals die in de gin verwerkt zijn.

Grand Cru bonboncollectie

Mandarijn | Yuzu | Kokos

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van mandarijn en een ganache van yuzu en gemalen kokos. Deze bonbon is in samenwerking gemaakt met chef-kok François de Potter van restaurant la Trinité Sluis.

Amarena kers | Underberg

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van amarena kersen en een ganache met Underberg.

Passievrucht | Yoghurt | Dragon

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een frisse gelei van passievruchten en een ganache van yoghurt en dragon. Deze bonbon is in samenwerking gemaakt met executive chef Raoul Meuwese van Hotel Sofitel Legend The Grand Amsterdam*****.

Bloedsinaasappel (Vegan)

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een frisse vulling van bloedsinaasappel.

Aldenborgh appelkruimel

Melkchocolade bonbon met zachte gelei van Limburgse calvados van Domein Aldenborgh, een chocoladevulling van appel tatin en bestrooid met de kruimeltjes van de appelkruimelvlaai. De calvados is gemaakt van appels uit de hoogstam boomgaard Bellet in Epen en gestookt door Domein Aldenborgh. Deze calvados ligt nu sinds 2010 te rijpen op limousine eiken vaten.

Irish coffee

Pure chocolade bonbon met een ganache van Mestreechter mocca espressobonen van Blanche Dael Maastricht en Limburgse whisky.

Kruisbessen | Yoghurt | Jeneverbes

Witte chocolade bonbon met een frisse witte chocoladevulling van Limburgse kruisbessen, Hollandse boerenyoghurt en jeneverbessen. Deze bonbon is in samenwerking gemaakt met Michelin sterrenkok Luc Kusters van restaurant Bolenius* Amsterdam.

Limburgse stroopstoker

Melkchocolade bonbon met een ambachtelijke Zuid Limburgse appelstroop van “De Stroopstooker” gemaakt van 100% schone van boskoop appels.

Karamel | gezouten pinda

Melkchocolade bonbon met een lopende karamel en een gianduja van geroosterde pinda’s en op smaak gebracht met zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche zoute.

Amarena kers | Pistache

Pure chocolade bonbon met een gelei van amarena kersen en een chocolade ganache van pistache Bronte uit Sicilië.

Passie | vanille

Witte chocolade bonbon met frisse gel van passievruchten en een romige vulling van witte chocolade met daarin de beste vanille ter wereld “Tahiti”.

Zure kers | Mascarpone | Bastognekoek

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van zure kersen met een ganache van mascarpone en gedecoreerd met kruimels van Bastognekoekjes.

Tiramisu

Melkchocolade bonbon met een zachte gelei van Ingendael koffielikeur en een vleugje Amaretto en romige een ganache van mascarpone.

Yuzu | Pandan

Met lime green en zilver ge-airbrushte witte chocolade bonbon gevuld met een ganache van yuzu en verse pandanbladeren.

Karamel | Zwarte peper | Zeezout

Pure chocolade bonbon met een karamel van gebrande suiker met zwarte peper voor de smaak-verscherping van de karamel en zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche zoute om het zoet van de karamel te temperen.

Crunchy Fruity praline

Melkchocolade bonbon met een Valrhona Crunchy Fruity praliné van amandel en hazelnoot gedecoreerd met krokante boekweit.

Maastrichtse Kus – Bellini

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van perzik en een ganache van Prosecco en een vleugje citroen oftewel Bellini het oudste aperitief van Italië die in 1940 voor het eerst geschonken werd in Harry’s Bar (ook uitvinder van de Carpaccio) in Venetië.

Karamel | Gezouten popcorn

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een zachte karamel en een chocolade ganache van gezouten popcorn.

Crème brûlée

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met de smaak van het klassieke dessert creme brulee bestrooid met stukjes karamel gemaakt met gezouten boter.

Sinaasappel | Kardemom | Espresso

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van sinaasappel en kardemom en een ganache van van krachtige robuuste Sphinx espressobonen van Blanche Dael Maastricht.

Granaatappel Mina Shirin

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van de Mina Shirin granaatappel uit Azerbeidzjan en een frisse chocolade ganache met een melasse van granaatappel.

Sakura | Japanse yoghurt | Limoenblad

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gel van sakura en een fris zure ganache van Japanse yoghurt en limoenblad.

Duindoorn | Kokos | Citrus

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van duindoornbes en een ganache van kokos en citrus.

Karamel frambozenazijn | Gerookte rode bietjes

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een karamel van frambozenazijn en een ganache van gerookte rode bietjes.

Fudge karamel | Zeeuwsche zoute

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een fudge karamelganache en zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche zoute.

Framboos | Rode roos VEGAN

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte frisse vulling van framboos en rode roos.

Rauwe cacaoboon | bittere chocolade | geroosterde cacaobonen

Pure chocolade bonbon met een gel van het vruchtvlees van rauwe cacaobonen, een bittere chocolade ganache van Tulakalum chocolade en geroosterde cacaobonen.

Foie Royale ganzenlever

Over(h)eerlijke exclusieve pure chocolade truffels gevuld met diervriendelijke ganzenlever van Foie Royale met geroosterde IGP-gecertificeerde hazelnoten uit Piëmonte en een vleugje cognac. Foie Royale is een culinaire sensatie met een zuiver geweten en niet van foie gras te onderscheiden. Maar het baanbrekende verschil is dat het compleet diervriendelijk wordt geproduceerd. De ganzen leven op de boerderij en worden op natuurlijke wijze gevoederd.
Foie Royale: 100% diervriendelijk, maar wel beestachtig lekker. Wat wilt u nog meer….?

Let op: Dit product dient gekoeld (4 °C) bewaard te worden en moet geconsumeerd worden binnen 14 dagen!

Funky Fèves

Perzik | champagne

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van perzik en een ganache van Prosecco en een vleugje citroen.

Karamel | Pinda

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een lopende karamel en een gianduja van geroosterde gezouten pinda’s.

Karamel | Oosterschelde zeezout

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een karamel van gebrande suiker met zeezout uit de Oosterschelde van Zeeuwsche zoute om het zoet van de karamel te temperen.

Tiramisu

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een zachte gelei van Ingendael koffielikeur en een vleugje Amaretto en romige een ganache van mascarpone.

Limoncello

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello en een chocolade ganache van limoncello.

Crème brûlée

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met de smaak van het klassieke dessert créme brûlée.

Baileys

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon een romige chocolade ganache van Baileys.

Hazelnoot | honing

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een gianduja van geroosterde hazelnoten, feuilletine en een romige chocolade ganache van honing.

Kers | yoghurt

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een frisse gelei van zure kersen en een ganache van yoghurt en dragon.

Vanille | aardbei

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van aardbeien en een romige vulling van witte chocolade met vanille.

Sinaasappel | kardemom | espresso

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van sinaasappel en kardemom en een ganache van krachtige robuuste Sphinx espressobonen van Blanche Dael Maastricht.

Mango | passievruchten

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een frisse chocolade ganache van mango en passievruchten.