Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Specialiteit van het huis

Winnaar “De lekkerste bonbon van Nederland” * Limited Edition

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos.

Sterrenbonbons

François de Potter | La Trinite * | Sluis

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van mandarijn en een ganache van yuzu en gemalen kokos.

Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van Thaise basilicum en tamarinde en een ganache van amarena kersen.

Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een frisse gelei van basilicum en koriander en een ganache van witte chocolade met sereh.

Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een ganache van Strawberry Gold Liquor, de aardbeienlikeur gemaakt door de Michelinsterren kok Niven Kunz.

Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een ganache van green curry, bergamot, sereh en gember.

Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een zachte gelei van Aloë Vera en een ganache van citroenschil.

Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met gezouten vanille-karamel en een ganache van ananas, Sterparone olijfolie en verveine.

Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een frisse gelei van passievruchten en een ganache van yoghurt en dragon.

Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van calvados en gebrande kardemom en een ganache van gekarameliseerde appeltjes.

Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een gianduja van gerookte amandel en een ganache van Taggiasche olijf en Organic Arabica espressobonen uit Ethiopië.

Bonboncollectie

Matcha Oishii

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een ganache van matcha.

Bloedsinaasappel

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een frisse vulling van bloedsinaasappel.

Orange confites

Hele mooie zachte geconfijte sinaasappelschil uit Corsica omhult met pure chocolade 62% cacao.

Gember confites

Geconfijte licht pittige gember uit Corsica omhult met pure chocolade 62% cacao.

Appelkruimel

Melkchocolade bonbon met zachte gelei van granny smith appel en een chocoladevulling van appel tatin, deze ge-airbrusht met groene chocolade en bestrooid met kruimel.

Limburgse koffie

Pure chocolade bonbon met een ganache van verse koffiebonen en Els kruidenbitterlikeur van Ingendael.

Vlierbloesem

Witte chocolade bonbon met een romige witte chocoladevulling van zelf geplukte vlierbloesem.

Limburgse stroopstoker

Melkchocolade bonbon met een ambachtelijke Zuid Limburgse appelstroop van “De Stroopstooker” gemaakt van 100% schone van boskoop appels.

Karamel | pinda

Melkchocolade bonbon met een lopende karamel en een gianduja van geroosterde pinda’s.

Bio Andoa 70%

Biologische pure chocolade bonbon bereid met Andoa chocolade uit Peru met tonen van citrus en intens bittere smaak met een cacaopercentage van 70%.

Tahiti vanille

Witte chocolade bonbon met een romige vulling van witte chocolade met daarin de beste vanille ter wereld “Tahiti”.

Zure kers | Mascarpone | Bastognekoek

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van zure kersen met een ganache van mascarpone en gedecoreerd met kruimels van Bastognekoekjes.

Tiramisu

Melkchocolade bonbon met een zachte gelei van Ingendael koffielikeur en een vleugje Amaretto en romige een ganache van mascarpone.

Cheesecake | Aardbei | Rabarber

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een chocolade ganache van cheesecake, aardbei en rabarber gedecoreerd met koekcrumble.

Yuzu | Pandan

Met lime green en zilver ge-airbrushte witte chocolade bonbon gevuld met een ganache van yuzu en verse pandanbladeren.

Whisky

Pure chocolade truffel met een chocolade ganache van Limburgse Geulhems goud single malt whisky afgerold met cacao.

Vijgen | Zwarte thee

Melkchocolade bonbon met een cold fusion ganache van zwarte thee en een gelei van vijgen.

Karamel | Zwarte peper | Zeezout

Pure chocolade bonbon met een karamel van gebrande suiker met zwarte peper voor de smaak-verscherping van de karamel en fleur de sel uit Guérande (Bretagne) om het zoet van de karamel te temperen.

Crunchy Fruity praline

Melkchocolade bonbon met een Valrhona Crunchy Fruity praliné van amandel en hazelnoot.

Lavendel | Abrikoos

Pure chocolade bonbon met een zachte gelei van abrikozen en een pure chocolade ganache van lavendel.

Mokka | Sinaasappel | Kardamon | Melk

Melkchocolade bonbon met een chocolade ganache van huisgemaakte mokka, sinaasappel en kardamon.

Mokka | Sinaasappel | Kardamon | Puur

Pure chocolade bonbon met een chocolade ganache van huisgemaakte mokka, sinaasappel en kardamon.

Maastrichtse honing | Ster-anijs

Melkchocolade bonbon met een ganache van Maastrichtse honing van Imkerij BEEing pure en steranijs.

Marokkaanse munt | Kalamansi

Pure chocolade bonbon met een ganache van verse Marokkaanse munt en kalamansi gedecoreerd met gedroogde Marokkaanse munt.

Maastrichtse kus – Bellini

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van perzik en een ganache van Prosecco en een vleugje citroen oftewel Bellini het oudste aperitief van Italië die in 1940 voor het eerst geschonken werd in Harry’s Bar (ook uitvinder van de Carpaccio) in Venetië.

Karamel | Gezouten popcorn

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een zachte karamel en een chocolade ganache van gezouten popcorn.

Crème brûlée

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met de smaak van het klassieke dessert creme brulee bestrooid met stukjes gezouten karamel.

Sinaasappel | Kardemom | Espresso

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van sinaasappel en kardemom en een ganache van Organic Arabica espressobonen uit Ethiopië.

Sushi bonbon | Zoetzure komkommer | Rijst wijnazijn | Soja | Wasabi

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gel van zoetzure komkommer, rijst wijnazijn en Tosa dashi azijn, soja en een ganache van wasabi.

Catz gin

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gel van de Nederlandse gin Catz en een chocolade ganache van Catz gin met bergamot en jeneverbes.

Cuba Libre

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gel van limoenblad en Bacardi en een chocolade ganache van cola met een vleugje limoen en limoenzestes.

Kaki

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van semi gedroogde kaki van Balkhoorma en een chocolade ganache van kakistroop.

Geroosterd maanzaad | Cassis

Melkchocolade bonbon met een cassisgelei en een chocolade ganache van geroosterd maanzaad.

Bitter ’n Sweet | 3e beste bonbon van Nederland | Geceëerd door Carlo Lennarts

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van cactusvijg en een vleugje vanille, een ganache van yuzu en mandarijn en een sesamcrunch gemaakt met een gianduja van Piemontese hazelnoten.

Granaatappel Mina Shirin

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Mina Shirin granaatappel en een frisse chocolade ganache van granaatappelstroop.

Gedroogde kaki | Andoa 70%

Gedroogde kaki van Balkhoorma met de Grand Cru chocolade Andoa 70% van Valrhona.