In 2010 zijn Geert-Jan Heesterbeek en Mirelle Haex gestart met hun bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, chocolade creaties en desserts. Bij la Fève draait het om kwaliteit, innovatie en service. Zo heeft Geert-Jan de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau! In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker.

Het chocolade-atelier van la Fève is uitgeroepen tot de beste delicatessenwinkel van Limburg en hebben de 2de prijs gewonnen van de beste delicatessewinkel van Nederland!

Meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek is de initiatiefnemer van de Sterrenbonbons. Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met la Fève tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren we ze onder de naam Sterrenbonbons. De bonbons passen bij het restaurant en hebben een duidelijke signatuur van de sterrenkoks… tien unieke ‘pareltjes’. U herkent de Sterrenkoks in de bonbons! De bonbons zijn verder te koop in ons atelier en in onze webshop.

Geert-Jan

Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent en leermeester.

Smaak is de ziel van ons werk, kom langs in ons chocolade-atelier of bestel via onze webshop. En dan is chocolade nooit meer hetzelfde.

Mirelle