Verras jij met Valentijn je vlam of geliefde met een la Fève 5 sterren overnachting in Sofitel Legend The Grand Amsterdam?

Vorig jaar pakten wij tijdens Valentijn uit met ons ‘Titanic – Heart of The Ocean’ waarbij je o.a. een hotelovernachting kon winnen op het romantische stoomschip S.S. Rotterdam. De vele leuke reacties die wij ontvingen op deze actie smaakten naar meer, dus ging het weer kriebelen om een nieuwe actie te bedenken.

La Fève heeft al een poos een mooie samenwerking lopen met het in Amsterdam gelegen 5-Sterren hotel Sofitel Legend The Grand. Wij realiseerden met hen o.a. een chocoladereep met de imposante gevel van het voormalige stadhuis van Amsterdam! Welnu, wat hebben wij ditmaal in petto?

Op Valentijnsdag verloten wij een hotelovernachting inclusief ontbijt in The Grand t.w.v. € 550,- (*). Zie je je straks in gedachten alweer lekker struinen door de Jordaan, s ’avonds een hip restaurantje opzoeken en vervolgens de nacht beklinken met elkaar? Doe dan vooral mee met onze actie.

Wat moet je doen?

Schrijf je in via onze website en deel de ‘la Fève vs. The Grand – Valentijns actie’ middels onze socials Facebook of Instagram en tag daarin je vlam, geliefde of geheime liefde ;-)

En dan?

Alle namen verdwijnen ditmaal niet in een Titanic ton maar in een Kesbeke augurken blik en op 14 februari verrichten wij wederom LIVE de trekking met ons team.

* De hotelvoucher van The Grand is geldig tot 7 februari 2025 en mag het gehele jaar worden benut, behalve tijdens Feestdagen. Door mee te doen met de actie middels de website geef je je automatisch op voor de La Feve Nieuwsbrief.