Ter gelegenheid van Valentijn en de 25ste verjaardag en re-release van de speelfilm Titanic heeft la Fève een gelimiteerde editie gemaakt van juweel “The Heart of The Ocean”.

Qua smaak hebben wij ons laten inspireren door de menukaart van de Eerste klas van 14 april 1912. Het hart is gevuld met een gelei van ananas, een chocoladevulling van karamelpudding met daaraan een eigentijdse draai van Oosterschelde zeezout met zeekraal van Zeeuwsche zoute.

Als finishing touch kan een boodschap voor je geliefde worden toevertrouwd op het speciale White Star Rederij notitieblaadje en dan zorgen wij ervoor dat het terecht komt met het hart bij je geliefde!

WINACTIE: Schip Ahoy, la Fève love ahead!

Met Valentijn en de re-release van Titanic voor de boeg, hebben wij onze bakens verzet naar Rotterdam! Samen met het prachtige vintage stoomschip ss Rotterdam hebben wij een passende win-actie op touw gezet die vele harten vuriger doen kloppen!

La Fève ‘Heart of The Ocean Jack & Rose’ winactie

‘It’s time for Jack & Rose’!  Samen met ss Rottterdam verloten wij een geheel verzorgde overnachting inclusief ontbijt en diner voor 2. Een geruststelling: Er is geen ijsberg gesignaleerd in Rotterdam :-) Vul op deze pagina de naam in van je geliefde, geef je op voor de La Fève nieuwsbrief en je bent aan boord!

Op Valentijnsdag 14 februari trekken wij de winnaar en maar liefst 5 andere tortelduifjes die ons speciale ‘Titanic Heart of The Ocean’ ontvangen. Ankers los, let’s set sail!

Door mee te doen met de actie, maak je jezelf lid van de La Feve nieuwsbrief.