Beschrijving
Restaurant Troyka*
Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van rode besjes en een ganache van boekweithoning en een gianduja van pijnboompitjes en krokante boekweit.
Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een gelei van duindoorn en crème fraiche en een gianduja van geroosterde hazelnoten met feuilletine.
Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een karamel van dulce de leche en een gianduja van gezouten pinda. Bestrooid met crumble van waffels.
Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een vulling van sinaasappel en gekonfijte dennenappels, dennen- en sparrennaalden. (vegan)
Ingrediënten
suiker, cacaoboter, cacaomassa, glucosestroop, duindoornbes, room(MELK), rode bes, invertsuikerstroop, water, boekweithoning, HAZELNOTEN, dextrose, sinaasappel, voedingszuur, pectine, PIJNBOOMPITTEN, PINDA’S, plantaardige olie, CREME FRAICHE, MELKpoeder, wei(MELK), roomboter 99,9%(MELK), zeezout, SOJA, TARWEmeel, dennenappels, dennennaalden, sparrennaalden, vanille, natuurlijke aromastoffen en natuurlijke kleurstoffen.
Voedingswaarde
Voedingswaarde per 100 gram
energie 1516 kJ | 362 kcal, vetten 19,2 g (waarvan verzadigd 11,7 g), koolhydraten 43,1 g (waarvan suikers 38,0 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,01 g.
Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.