Valrhona Bonbonletter Wit | 31% cacao

Valrhona Bonbonletter Wit | 31% cacao

 22,50 incl. 9% BTW

Uitverkocht

Luxe zwarte vensterdoos met een witte chocoladeletter 31% (e300 gr.) belegd met de 8 st. verschillende la Fève Grand Cru bonbons, deze chocoladeletter wordt gemaakt van chocolade uit de organic en fair trade range van Valrhona!

Hele alfabet verkrijgbaar…..!!
Geef bij het bestellen in het tekst vak opmerkingen aan welke letter van het alfabet u wilt ontvangen, als er niets wordt doorgegeven dan sturen we standaard de letter S.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.

Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.

Ingrediënten

Suiker, cacaoboter, room (MELK), MELKpoeder, invertsuikerstroop, cacaomassa, suikerstroop, perzik, bloedsinaasappel, passievrucht, water, roompoeder (MELK), limoen, dextrose, aardbei, mandarijn, plantaardige olie, sakura puree, rabarber, vijgen, glucosestroop, citroen, yoghurt (MELK), MELKpoeder (magere), wei (MELK), voedingszuur, SOJA, zetmeel (gemodificeerd), boter (MELK), natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie kJ 1524 kJ, energie kcal 364 kcal, vetten 19,4 g waarvan verzadigd 12,0 g,  koolhydraten 43,73 g (waarvan suikers 42,06 g), eiwitten 3,5 g, zout 0,03 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.