Sponsoractie chocoladeletters SC Jekerdal

Sponsoractie chocoladeletters SC Jekerdal

 12,50 incl. 9% BTW

Uitverkocht

Scoor een chocoladeletter en steun SC Jekerdal!

Luxe zwarte vensterdoos met een chocoladeletter naar keuze die gemaakt wordt van chocolade uit de organic en fair trade range van Valrhona! Bij aankoop van deze chocoladeletters steunt u de Maastrichtse voetbalclub SC Jekerdal.

Geef bij het bestellen in het tekst vak ‘opmerkingen’ aan of u pure, witte of melkchocolade wilt en welke letter u van het alfabet wilt ontvangen, als er niets wordt doorgegeven dan maken we standaard de letter S in melkchocolade.

U kunt kiezen voor thuisbezorging (€ 7,95) of ophalen bij het chocolade-atelier van la Fève (Statensingel 148b, Maastricht). U kunt de chocoladeletters ophalen van maandag t/m vrijdag van 9.00u tot 17.00u. 

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

Scoor een chocoladeletter en steun SC Jekerdal!

Dat la Fève een voetbalhart heeft in hart en nieren, behoeft weinig toelichting en dat geldt ook voor het gegeven dat wij het lokale verenigingsleven graag een hart onder de riem steken.

De bijna 110-jarige voetclub SC Jekerdal dragen wij deze dagen een extra warm voetbalhart toe, door hen te steunen met de la Fève vs. SC Jekerdal sponsoractie: Bestel je bij ons een chocoladeletter, komt een gedeelte hiervan terecht bij de Maastrichtse voetbalclub!

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.

Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.

Ingrediënten

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, SOJA.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie kJ 2361 kJ, energie kcal 564 kcal, vetten 37,0 g waarvan verzadigd 23,0 g,  koolhydraten 51,0 g (waarvan suikers 51,0 g), eiwitten 6,5 g, zout 0,00 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.