Sterrenbonbons Troyka* | 4 st.

Sterrenbonbons Troyka* | 4 st.

 9,50 incl. 9% BTW

Uitverkocht

Russische bonbons

Een samenwerking tussen de eerste Russische Michelinsterren kok Alexander Wulf van restaurant Troyka en Meester-chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève. Proef deze 4 unieke bonbons met de Russische roots van Alexander. Deze bonbons zijn verpakt per 4 stuks in een luxe magneetdoosje.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Uitverkocht

Categorieën: ,

Beschrijving

Restaurant Troyka

  • Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van rode besjes en een ganache van boekweithoning en een gianduja van pijnboompitjes en krokante boekweit.
  • Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een gelei van duindoorn en crème fraiche en een gianduja van geroosterde hazelnoten met feuilletine.
  • Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een karamel van dulce de leche en een gianduja van gezouten pinda. Bestrooid met crumble van waffels.
  • Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een vulling van sinaasappel en gekonfijte dennenappels, dennen- en sparrennaalden (vegan).

Ingrediënten

suiker, cacaoboter, cacaomassa, glucosestroop, duindoornbes, room(MELK), rode bes, invertsuikerstroop, water, boekweithoning, HAZELNOTEN, dextrose, sinaasappel, voedingszuur, pectine, PIJNBOOMPITTEN, PINDA’S, plantaardige olie, CREME FRAICHE, MELKpoeder, wei(MELK), roomboter 99,9%(MELK), zeezout, SOJA, TARWEmeel, dennenappels, dennennaalden, sparrennaalden, vanille, natuurlijke aromastoffen en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram

Energie 1516 kJ | 362 kcal, vetten 19,2 g (waarvan verzadigd 11,7 g), koolhydraten 43,1 g (waarvan suikers 38,0 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,01 g. Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.

Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.