Troyka Russische bonbons

 7,50 incl. 9% BTW

Russische bonbons

Een samenwerking tussen de eerste Russische Michelinsterren kok Alexander Wulf van restaurant Troyka en Meester-chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van la Fève. Proef deze 4 unieke bonbons met de Russische roots van Alexander. Deze bonbons zijn verpakt per 4 stuks in een luxe magneetdoosje.

Categorie:

Beschrijving

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van rode besjes en een ganache van rode bietjes.

Ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van wodka en gin en een chocoladevulling van limoen.

Ge-airbrushte melkchocolade bonbon met een karamel van dulce de leche en gekaramelliseerde sesam en een ganache van honing.

Ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een gelei van duindoornbes en een ganache van kokos en citrus.

Ingrediënten

suiker, cacaoboter, cacaomassa, glucosestroop, duindoornbes, room(MELK), rode bes, invertsuikerstroop, water, limoen, honing, kokos, rode biet, dextrose, voedingszuur, pectine, plantaardige olie, MELKpoeder, wei(MELK), SESAM, alcohol, roomboter 99,9%(MELK), zeezout, SOJA, limoenzestes, vanille, natuurlijke aromastoffen en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie kJ 1516 kJ, energie kcal 362 kcal, vetten 19,2 g, waarvan verzadigd 11,7 g, koolhydraten 43,1 g, suikers 38,0 g, eiwitten 3,7 g, zout 0,01 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.