Titanic “The Heart of The Ocean”

Titanic “The Heart of The Ocean”

 14,95 incl. 9% BTW

Uitverkocht

LA FEVE vs. TITANIC 25TH ANNIVERSARY

Ter gelegenheid van Valentijn en de 25ste verjaardag van de speelfilm Titanic heeft la Fève een gelimiteerde editie gemaakt van juweel “The Heart of The Ocean”.

Qua smaak hebben wij ons laten inspireren door de menukaart van de Eerste klas van 14 april 1912. Het hart is gevuld met een gelei van ananas, een chocoladevulling van karamelpudding met daaraan een eigentijdse draai van Oosterschelde zeezout met zeekraal van Zeeuwsche zoute.

Als finishing touche laat een boodschap voor uw geliefde achter dan zorgen wij ervoor dat deze op het notitie blaadje van de White Star Line rederij terecht komt en meegestuurd kan worden naar uw geliefde!

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 3 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Uitverkocht

Categorie:

Beschrijving

LA FEVE VS. TITANIC – 25TH ANNIVERSARY (1998-2023)
La Fève maakt speciale limited edition van ‘HEART OF THE OCEAN’

Tijdens de voorbereidingen van ons Valentijn assortiment werden we getipt op de 25ste verjaardag van speelfilm Titanic die in februari een wereldwijde re-release beleeft in de bioscoop.

‘Heart of the Ocean’
Zoals Titanic liefhebbers krijgt hoofdspeelster Rose (Kate Winslet) van haar verloofde Caledon (Billy Zane) de iconische ‘Coeur de la Mer’ (hart van de oceaan) die ooit van Lodewijk XVI was. Voor ons team was dat de inspiratie om naast ons welbekende rode Valentijn hart een diepblauwe equivalent te maken als hommage aan de film en een ode aan de liefde.

Een vleugje historie: de totstandkoming van de smaak
Allereerst zijn we gedoken in de voormalige menukaart van Titanic waarbij op de beruchte avond 14 april 1912 een aantal heerlijke desserts geserveerd werden in de ‘First Class’. Het hart is gevuld met een gelei van ananas, een chocoladevulling van karamelpudding met daaraan een eigentijdse draai van Oosterschelde zeezout met zeekraal van Zeeuwsche zoute.

Het la Fève ‘Heart of The Ocean’ is vanaf vandaag verkrijgbaar in een limited edition in onze webshop en wordt geleverd in een passend doosje inclusief een ‘making of’ pocketboekje en een ‘RMS Titanic personal note’ waarbij geliefden nog iets kunnen laten optekenen voor diegene die het ontvangt!

Limited Edition: Kate Winslet ontvangt het eerste Heart of the Ocean!
Last but certainly not least hebben wij Kate Winslet benaderd met het verzoek of zij het leuk zou vinden om het eerste hart te ontvangen. Het antwoord luidde volmondig: Ja!
Bijzonder vinden wij het om te vermelden dat de actrice, die de rol speelt van Rose in Titanic, inmiddels via haar personal assistent het eerste exemplaar van ‘The Heart of The Ocean’ heeft ontvangen! Wij hopen met ons gehele team dat ze ‘verdrinkt in de smaak van la Fève’.

Ingrediënten

Suiker, cacaomassa, cacaoboter, room(MELK), ananas, MELKpoeder, glucosestroop, roompoeder(MELK), invertsuikerstroop, dextrose, voedingszuur, water, vanille, SOJA, EIgeel, MELK(gecondenseerd), natuurlijke kleurstoffen, roomboter 99,9%(MELK), zeekraal, zeezout.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie 1855 kJ | 443 kcal, vetten 26,6 g (waarvan verzadigd 16,1 g), koolhydraten 44,96 g (waarvan suikers 38,36 g), eiwitten 5,2 g, zout 0,13 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.