Sterrenbonbons Julemont** | 4 st.

Sterrenbonbons Julemont** | 4 st.

 8,50 incl. 9% BTW

‘Sterrenbonbons Julemont**’

Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek en 2-sterrenchef Guido Braeken van Restaurant Julemont ** (Chateau Wittem) hebben de handen ineen geslagen en hebben samen een tweetal unieke bonbons gerealiseerd te weten “Chartreuse” en “Tokyo G”. “Chartreuse” is een ge-airbrushte pure bonbon met een gel van Chartreuse en een ganache van banaan en limoenblad. “Tokyo G” is een ge-airbrushte witte chocolade bonbon met een ganache van shiso en sakura met een vleugje framboos, basilicum en verveine. Deze bonbons zijn verpakt per 4 st. in een luxe magneetdoosje.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

Categories: ,

Description

‘Sterrenbonbons Julemont**’

2 Sterren – 2 bonbons: ontmoet en proef ‘Chartreuse’ en ‘Tokyo G’.

Meester-Chocolatier Geert-Jan Heesterbeek en 2-sterrenchef Guido Braeken van Restaurant Julemont ** (Chateau Wittem) hebben de handen ineen geslagen en hebben samen een tweetal unieke bonbons gerealiseerd te weten “Chartreuse” en “Tokyo G”.

Afgelopen jaar bezocht Guido Braeken de Japanse hoofdstad Tokyo en maakte daar uitgebreid kennis met de Japanse haute cuisine. Met de opgedane inspiratie van ingrediënten als sakura en shiso azijn confronteerde hij Geert-Jan Heesterbeek, later werd hier nog vervolgens framboos, basilicum en verveine aan toegevoegd. Het resultaat is de frisse, fruitige ‘Tokyo G’ bonbon.

Na een uitgebreid experiment kwam Guido Braeken in contact met de Franse likeur ‘Chartreuse’. Deze kruidige likeur wordt sinds 1737 door de Kartuizer monniken vervaardigd in het hoofdklooster ‘La Grande Chartreuse’, niet ver van de Franse stad Grenoble. Het geheime recept van Chartreuse herbergt maar liefst 130 kruiden en staat ook bekend als het elixer van het leven. Het resultaat van de samenwerking tussen Guido en Geert-Jan is een frisse, kruidige bonbon met Chartreuse, banaan en limoen.

Ingrediënten

Suiker, cacaoboter, MELKpoeder, banaan, frambozen, water, sakura, room(MELK), cacaomassa, plantaardige olie, glucosestroop, mandarijn, pruim, shiso blad, roomboter 99,9% (MELK), roompoeder(MELK), dextrose, alcohol, basilicum, invertsuikerstroop, TARWEmeel, vanille, zout, SOJA, voedingszuur, pectine, GERSTemoutextract, koolzaad, verveine, lactose(MELK), limoenblad, MELKeiwit, MELKvet, PECANNOTEN, natuurlijke smaakstoffen, natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie 1780 kJ | 425 kcal, vetten 19,9 g (waarvan verzadigd 11,7 g), koolhydraten 45,66 g (waarvan suikers 41,38 g), eiwitten 3,7 g, zout 0,004 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.