Valentijn

Enkele weken voor Valentijn beginnen wij al met de voorbereidingen zodat u op 14 februari uw geliefde, uw vriend(in) of iemand anders kunt verrassen met overheerlijke chocolade. Door middel van rode en roze tinten proberen wij de kleuren van de liefde over te brengen met onze chocolade. In deze tijd hebben wij dan ook verschillende soorten harten en kusjes al dan wel en niet ge-airbrusht.

Pasen

Met Pasen kunt u bij la Fève kiezen uit diverse soorten bonboneitjes, zoals yoghurt – passievrucht, karamel – chilipeper etc. Daarnaast hebben we ook kleine en grote chocolade paaseieren. Tijdens deze periode is het ook leuk om uw werknemers te verrassen met een klein cadeautje, zoals een doosje met bonboneitjes in vrolijke tinten.

Moeder- en Vaderdag

Op twee zondagen in het jaar willen we onze ouders nog eens extra bedanken voor alles wat ze voor ons betekenen. Ook wij vinden dit belangrijk en daarom maken wij voor Moederdag hartjesbonbons met mooie zachte smaken en voor Vaderdag stoere bonbons met bijvoorbeeld whisky.

Sinterklaas

In de weken voor Sinterklaas maken wij in onze eigen atelier diverse chocoladeletters, zowel massief of met een mooie vulling zoals karamel – vanille. Deze worden mooi verpakt in een luxe doosje, klaar om weggegeven te worden.

Kerst

Tijdens Kerst kiezen veel bedrijven en families ervoor om elkaar te verrassen met een cadeautje of kerstpakket. Ook hierbij helpen wij u graag. In overleg met en naar aanleiding van uw wensen, maken wij pakketten voor u klaar. Zo kunt u kiezen voor diverse verschillende bonbonkerstklokjes of een ge-airbrushte chocoladekerstboom in elke kleur die u wenst.

Op zoek naar een leuk en origineel cadeau?