Sterrenbonbons 2020 | 40 stuks

 59,95 incl. 9% BTW

40 signatuurbonbons van 10 verschillende Michelinsterrenkoks.

Categorie:

Beschrijving

Vanwege het 10 jarig bestaan van la Fève hebben we een nieuwe lijn Sterrenbonbons ontwikkeld!
Tien sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met Geert-Jan elk een bonbon ontwikkeld. Ons doel was om bonbons te maken die passen bij het restaurant en die een duidelijke signatuur hebben van de kok. Resultaat mag er zijn… 10 verschillende unieke, artisanale Sterrenbonbons in een luxe geschenkdoos. De ingrediënten en kruiden zijn door de Sterrenkoks en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties:

Sterrenbonbons 2020
Fred Mustert ** Restaurant Fred – Rotterdam Hazelnoot | Karamel | Zeezout
Danny Tsang * Restaurant O&O – St. Willebrord Cashewnoot | Rode curry | Limoenblad
Ralf Berendsen ** Restaurant La Source – Lanaken Yuzu | Boeddha’s hand
Luc Kusters * Restaurant Bolenius – Amsterdam Pastinaak | Melasse | Mokka
Jannis Brevet *** Restaurant Inter Scaldes – Kruiningen Gezouten citroen | Mascarpone | Espresso
Dick Middelweerd ** Restaurant Treeswijkhoeve – Waalre Gezouten pinda | Karamel | Witte miso
Servais Tielman * Restaurant Beluga loves you – Maastricht Mandarijn | Ponzu
Ralph Hermans * Restaurant Rantree – Maastricht Dark cherry / Aceto balsamico
Margo Reuten * Restaurant Da Vinci – Maasbracht Bramen | Passievrucht | Pecannoot
Alex Clevers * Restaurant Vivendum – Dilsen Stokkem Dry gin No9

Laat u verrassen!

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden C zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.