Chocoholic box XXL

Chocoholic box XXL

Oorspronkelijke prijs was: € 120,00.Huidige prijs is: € 99,95. incl. 9% BTW

Luxe Chocoholic box met 11 verschillende specialiteiten uit de collectie van la Fève chocolade.

Bestel nu en ontvang uw bestelling binnen 1 – 5 werkdagen.

Bij zomerse temperaturen zal uw bestelling gekoeld met milieuvriendelijke materialen verzonden worden! Bij temperaturen boven de 25 graden zullen we even moeten wachten met het verzenden van uw bestelling.

 

Categorie:

Beschrijving

De Chocoholic box XXL is gevuld met:

  • Exclusieve doos met 10 st. Sterrenbonbons
  • Luxe transparant doosje met pure chocoladereep van de Mestreechter Geis
  • Exclusief magneetdoosje met 4 st. Winnaar Lekkerste bonbon van Nederland
  • 150 gr. Gedroogde mango / pure chocolade
  • 150 gr. Kaki / pure chocolade
  • Transparant doosje met 19 st. la Fève Grand Cru bonbons
  • Exclusief magneetdoosje met 2 st. Maastrichtse kus
  • Exclusief magneetdoosje met 4 st. Restaurant Troyka* bonbons
  • 175 gr. Rozijnen / pure chocolade
  • Exclusieve giftbox gevuld met een chocolate bar
  • Luxe transparant doosje 12 st Madonna’s van Restaurant L’Angelo Rosso

Ingrediënten

Suiker, room(MELK), cacaoboter, MELKpoeder, cacaomassa, invertsuikerstroop, water, glucosestroop, PINDA’S, HAZELNOTEN, appel, roompoeder(MELK), limoen, passievrucht, TARWEbloem, dextrose, pastinaak, sakura, sinaasappel (concentraat), AMANDELEN, mango, espresso, CASHEWNOTEN, citroen, framboos, witte perzik, honing, roomboter(MELK), sinaasappel, rode biet, rode bes, vijgen, rode curry, voedingszuur, champagne, yoghurt(MELK) limoncello, wodka, gin, wei(MELK), natuurlijke smaakstoffen en natuurlijke kleurstoffen.

Voedingswaarde

Voedingswaarde per 100 gram
energie kJ 1744 kJ, energie kcal 417 kcal, vetten 25,8 g waarvan verzadigd 15,6 g,  koolhydraten 41,18 g (waarvan suikers 36,20 g), eiwitten 4,7 g, zout 0,03 g.

Kan sporen van noten, pinda’s, eiwit, lactose, gluten bevatten.
Bewaren: donkere, koele en droge ruimte (12 °C – 14 °C). Serveertip: voor de beste smaaksensatie op 18 °C serveren.