Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse Kus - Bellini
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Yuzu | Pandan
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Catz gin
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Tiramisu
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Bio Andoa 70%
Crème brûlée
Karamel | Gezouten pinda
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Tahiti vanille
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Zure kers mascarpone bastognekoek
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuba Libre
Lavendel | Abrikoos
Karamel | Gezouten popcorn
* Limited Edition | Winnaar
Limburgse koffie
Limoen
Crunchy Fruity praliné
Appelkruimel
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Champagne
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.