Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Tahiti vanille
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Green tea | Dashi | Lemon
Karamel | Gezouten popcorn
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Whisky
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Appelthee | Rode roos
Tiramisu
Limburgse koffie
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limited Edition XL | Winnaar
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Zure kers mascarpone bastognekoek
Maastrichtse Kus
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Rode bietjes | Frambozenazijn
Baileys
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Champagne
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Abrikoos | Lavendel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Limited Edition XS | Winnaar
Limoen
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Earl Grey thee
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.