Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuba Libre
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Appelkruimel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Crème brûlée
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Gezouten popcorn
Crunchy Fruity praliné
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse Stroopstooker
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Lavendel | Abrikoos
Tahiti vanille
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tiramisu
Vijgen | Zwarte thee
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Catz gin
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Whisky

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.