* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Gezouten pinda
Vijgen | Zwarte thee
Limburgse Stroopstooker
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Crunchy Fruity praliné
Crème brûlée
Yuzu | Pandan
Tahiti vanille
Maastrichtse Kus - Bellini
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Lavendel | Abrikoos
Catz gin
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Whisky
Geroosterd maanzaad | Cassis
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limburgse koffie
Appelkruimel
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Vlierbessenbloesem
Tiramisu
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Braxzz Porter 0,0% alc.
Cuba Libre
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.