Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Lavendel | Abrikoos
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Baileys
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Yuzu | Pandan
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuba Libre
Champagne
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limoen
Tiramisu
Karamel | Gezouten popcorn
Bio Andoa 70%
Maastrichtse Kus - Bellini
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tahiti vanille
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Appelkruimel
Whisky
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Limburgse koffie
Crunchy Fruity praliné
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Vlierbessenbloesem
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.