Crunchy Fruity praliné
Karamel | Gezouten popcorn
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Whisky
Champagne
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crème brûlée
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
* Limited Edition | Winnaar
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Karamel | Gezouten pinda
Vijgen | Zwarte thee
Vlierbessenbloesem
Catz gin
Maastrichtse Kus - Bellini
Tiramisu
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuba Libre
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Appelkruimel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.