Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuba Libre
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Gezouten popcorn
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tiramisu
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Tahiti vanille
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Vlierbessenbloesem
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Champagne
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Yuzu | Pandan
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Appelkruimel
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Whisky
Limoen
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limburgse koffie

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.