Limburgse koffie
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Vlierbessenbloesem
Crème brûlée
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Maastrichtse Kus - Bellini
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Catz gin
Vijgen | Zwarte thee
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Whisky
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Geroosterd maanzaad | Cassis
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Gezouten popcorn
* Limited Edition | Winnaar
Appelkruimel
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Zure kers mascarpone bastognekoek
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Lavendel | Abrikoos
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Champagne
Cuba Libre
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Braxzz Porter 0,0% alc.

Samenwerken

We zijn er trots op dat we onze producten aan veel restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland leveren.

Bent u geïnteresseerd in de mogelijkheden onze bonbons of desserts in uw zaak aan te bieden, neem dan contact met ons op via
mail info@la-feve.nl of
telefoon 043-311 13 99.

In ons continue streven naar vernieuwing past ook het samen ontwikkelen van een nieuwe bonbon of nieuw dessert. Heeft u wensen voor bijvoorbeeld een bijzondere vulling van bonbons, neem dan contact met ons op. Samen kunnen we de mogelijkheden bezien en nieuwe smaakcombinaties ontwikkelen.