Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Appelthee | Rode roos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Rode bietjes | Frambozenazijn
Champagne
Green tea dashi azijn | Lemon
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tahiti vanille
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Yuzu | Pandan
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Boerenjongens | Tahiti vanille
Limoen
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Maastrichtse Kus
Limited Edition XL | Winnaar
Fudge
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten popcorn
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Baileys
Crunchy Fruity praliné
Tiramisu
Bio Andoa 70%
Cuba Libre
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Appelkruimel
Earl Grey thee
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Limited Edition XS | Winnaar
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Abrikoos | Lavendel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Vlierbessenbloesem
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Whisky

Desserts

We maken allerlei soorten desserts en taarten. Onze desserts en taarten zijn vernieuwende, luxe creaties. Er is veel variatie mogelijk in vorm en vulling. We gebruiken uiteraard uitsluitend de beste ingrediënten. Met bijzondere smaakcombinaties en decoraties zijn onze desserts de perfecte afsluiting van een etentje. In overleg kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.

We leveren onze desserts aan restaurants door heel Nederland en ook in België en Duitsland.