Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Catz gin
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Appelkruimel
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuba Libre
Crunchy Fruity praliné
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crème brûlée
Vlierbessenbloesem
Whisky
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Bio Andoa 70%
Karamel | Gezouten popcorn
Champagne
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Tiramisu
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
* Limited Edition | Winnaar
Tahiti vanille
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vijgen | Zwarte thee
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Karamel | Gezouten pinda
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur

Desserts

We maken allerlei soorten desserts en taarten. Onze desserts en taarten zijn vernieuwende, luxe creaties. Er is veel variatie mogelijk in vorm en vulling. We gebruiken uiteraard uitsluitend de beste ingrediënten. Met bijzondere smaakcombinaties en decoraties zijn onze desserts de perfecte afsluiting van een etentje. In overleg kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.

We leveren onze desserts aan restaurants door heel Nederland en ook in België en Duitsland.