Maastrichtse Kus - Bellini
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limburgse Stroopstooker
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Appelkruimel
Lavendel | Abrikoos
Yuzu | Pandan
Vijgen | Zwarte thee
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Limburgse koffie
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Catz gin
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Crème brûlée
Bio Andoa 70%
Karamel | Gezouten pinda
Geroosterd maanzaad | Cassis
Crunchy Fruity praliné
Cuba Libre
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Whisky
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Tahiti vanille
Marokkaanse munt | Kalamansi
Zure kers mascarpone bastognekoek

Desserts

We maken allerlei soorten desserts en taarten. Onze desserts en taarten zijn vernieuwende, luxe creaties. Er is veel variatie mogelijk in vorm en vulling. We gebruiken uiteraard uitsluitend de beste ingrediënten. Met bijzondere smaakcombinaties en decoraties zijn onze desserts de perfecte afsluiting van een etentje. In overleg kunnen we de wensen en mogelijkheden bekijken.

We leveren onze desserts aan restaurants door heel Nederland en ook in België en Duitsland.