Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Crunchy Fruity praliné
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Karamel | Gezouten popcorn
Lavendel | Abrikoos
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Maastrichtse Kus - Bellini
Catz gin
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuba Libre
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Tiramisu
Limoen
Vijgen | Zwarte thee
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten pinda
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tahiti vanille
Yuzu | Pandan
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Bio Andoa 70%
Crème brûlée
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Appelkruimel
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Champagne
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Whisky
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Limburgse koffie

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.