Limoen
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tiramisu
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Marokkaanse munt | Kalamansi
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Crunchy Fruity praliné
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Crème brûlée
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Yuzu | Pandan
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Tahiti vanille
Maastrichtse Kus - Bellini
Champagne
Karamel | Gezouten popcorn
Lavendel | Abrikoos
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuba Libre
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Whisky
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Earl Grey thee
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Appelkruimel

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.