Limited Edition XS | Winnaar
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Baileys
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Bio Andoa 70%
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Earl Grey thee
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Abrikoos | Lavendel
Crunchy Fruity praliné
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Yuzu | Pandan
Champagne
Maastrichtse Kus
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Appelkruimel
Limburgse koffie
Tiramisu
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten popcorn
Green tea | Dashi | Lemon
Vlierbessenbloesem
Tahiti vanille
Limoen
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Appelthee | Rode roos
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuba Libre
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limited Edition XL | Winnaar
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Rode bietjes | Frambozenazijn
Whisky

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.