Baileys
Yuzu | Pandan
Rode bietjes | Frambozenazijn
Earl Grey thee
Limited Edition XL | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limited Edition XS | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Gezouten pinda
Green tea | Dashi | Lemon
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Limoen
Tiramisu
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tahiti vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Maastrichtse Kus
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuba Libre
Limburgse koffie
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Appelthee | Rode roos
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Champagne
Abrikoos | Lavendel
Bio Andoa 70%
Sinaasappel | Kardemom | Espresso

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.