Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Appelkruimel
Maastrichtse Kus - Bellini
* Limited Edition | Winnaar
Zure kers mascarpone bastognekoek
Whisky
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Yuzu | Pandan
Vlierbessenbloesem
Tahiti vanille
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Marokkaanse munt | Kalamansi
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuba Libre
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Champagne
Tiramisu
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Catz gin
Vijgen | Zwarte thee
Karamel | Gezouten popcorn
Sinaasappel | Kardemom | Espresso

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.