Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten pinda
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tiramisu
Crème brûlée
Tahiti vanille
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Marokkaanse munt | Kalamansi
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Lavendel | Abrikoos
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limburgse koffie
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Bio Andoa 70%
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Appelkruimel
Crunchy Fruity praliné
Karamel | Gezouten popcorn
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Whisky
Champagne
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Limoen
Yuzu | Pandan
Vlierbessenbloesem
Baileys

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.