Appelthee | Rode roos
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Bio Andoa 70%
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tahiti vanille
Boerenjongens | Tahiti vanille
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Rode bietjes | Frambozenazijn
Karamel | Gezouten popcorn
Green tea dashi azijn | Lemon
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Appelkruimel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Champagne
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Baileys
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Maastrichtse Kus
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Vlierbessenbloesem
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Karamel | Gezouten pinda
Limited Edition XL | Winnaar
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Abrikoos | Lavendel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limoen
Cuba Libre
Fudge
Limited Edition XS | Winnaar
Limburgse koffie
Crunchy Fruity praliné
Tiramisu

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.