Champagne
Vlierbessenbloesem
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Crunchy Fruity praliné
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Limburgse koffie
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limoen
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Karamel | Gezouten pinda
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tiramisu
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Bio Andoa 70%
Yuzu | Pandan
Whisky
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Crème brûlée
Appelkruimel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Lavendel | Abrikoos

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Onze bonbons zijn een lust voor het oog. Bijzondere vormen en vernieuwende technieken zorgen er voor dat toprestaurants en exclusieve winkels graag onze producten afnemen. Wat denkt u bijvoorbeeld van een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een zachte gelei van limoncello, een ganache van verse frambozen en een marshmallow van wilde rode roos. Ook onze Limburgse specialiteiten zoals de appelkruimel bonbon of de bonbon met vlierbessenbloesem zijn een succes. Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons assortiment van ruim 50 bonbons.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

We leveren onze bonbons aan restaurants en winkels door heel Nederland en ook in België en Duitsland.