Cuba Libre
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Appelkruimel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vijgen | Zwarte thee
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Catz gin
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Tiramisu
Whisky
Karamel | Gezouten popcorn
Vlierbessenbloesem
Tahiti vanille
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Limburgse koffie
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Lavendel | Abrikoos
Yuzu | Pandan
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Crème brûlée
Bio Andoa 70%
Champagne
Limoen
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

Media

La Fève in Jamie Magazine, januari 2014

Klik hier om het artikel te lezen


La Fève in Gastvrij, juni-juli 2013

Klik hier om het artikel te lezen


Persbericht Kimchi bonbon, 16 april 2013

Klik hier om het persbericht te lezen

Click to read the press release

Click to read the press release in Korean

Kijk hier voor een filmpje over het maken van de kimchi bonbon/Watch the movie of the making of the kimchi bonbon 


Weblog Astridstaste, december 2012

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Rooipannen, nj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Weekend, 20 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Story, juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Limburger, 8 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Delicious, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, maart 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Gastvrij magazine, vj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkers in bedrijf, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkerswereld, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen