Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tiramisu
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limoen
Bio Andoa 70%
Champagne
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse Kus - Bellini
* Limited Edition | Winnaar
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Vlierbessenbloesem
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Earl Grey thee
Appelkruimel
Whisky
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuba Libre
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Crunchy Fruity praliné
Karamel | Gezouten popcorn
Baileys
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Gezouten pinda

Media

La Fève in Jamie Magazine, januari 2014

Klik hier om het artikel te lezen


La Fève in Gastvrij, juni-juli 2013

Klik hier om het artikel te lezen


Persbericht Kimchi bonbon, 16 april 2013

Klik hier om het persbericht te lezen

Click to read the press release

Click to read the press release in Korean

Kijk hier voor een filmpje over het maken van de kimchi bonbon/Watch the movie of the making of the kimchi bonbon 


Weblog Astridstaste, december 2012

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Rooipannen, nj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Weekend, 20 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Story, juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Limburger, 8 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Delicious, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, maart 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Gastvrij magazine, vj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkers in bedrijf, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkerswereld, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen