Crunchy Fruity praliné
Limoen
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Champagne
Maastrichtse Kus - Bellini
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Appelkruimel
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten pinda
Limburgse koffie
Marokkaanse munt | Kalamansi
Crème brûlée
Whisky
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuba Libre
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Lavendel | Abrikoos
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Tahiti vanille
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn

Media

La Fève in Jamie Magazine, januari 2014

Klik hier om het artikel te lezen


La Fève in Gastvrij, juni-juli 2013

Klik hier om het artikel te lezen


Persbericht Kimchi bonbon, 16 april 2013

Klik hier om het persbericht te lezen

Click to read the press release

Click to read the press release in Korean

Kijk hier voor een filmpje over het maken van de kimchi bonbon/Watch the movie of the making of the kimchi bonbon 


Weblog Astridstaste, december 2012

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Rooipannen, nj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Weekend, 20 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Story, juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Limburger, 8 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Delicious, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, maart 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Gastvrij magazine, vj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkers in bedrijf, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkerswereld, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen