Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Earl Grey thee
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limited Edition XS | Winnaar
Limoen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Green tea | Dashi | Lemon
Karamel | Gezouten popcorn
Tahiti vanille
Maastrichtse Kus
Vlierbessenbloesem
Appelkruimel
Baileys
Champagne
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Abrikoos | Lavendel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Bio Andoa 70%
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Zure kers mascarpone bastognekoek
Whisky
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tiramisu
Rode bietjes | Frambozenazijn
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Limited Edition XL | Winnaar
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuba Libre
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Limburgse koffie
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelthee | Rode roos
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse honing | Cantonese sesam

Media

La Fève in Jamie Magazine, januari 2014

Klik hier om het artikel te lezen


La Fève in Gastvrij, juni-juli 2013

Klik hier om het artikel te lezen


Persbericht Kimchi bonbon, 16 april 2013

Klik hier om het persbericht te lezen

Click to read the press release

Click to read the press release in Korean

Kijk hier voor een filmpje over het maken van de kimchi bonbon/Watch the movie of the making of the kimchi bonbon 


Weblog Astridstaste, december 2012

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Rooipannen, nj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Weekend, 20 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Story, juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Limburger, 8 juli 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Delicious, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, juni 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Patisserie & desserts, maart 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Gastvrij magazine, vj 2011

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkers in bedrijf, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen


la Fève in Bakkerswereld, okt. 2009

Klik hier om het artikel te lezen