Baileys
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Bio Andoa 70%
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse Kus
Green tea | Dashi | Lemon
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Abrikoos | Lavendel
Limited Edition XL | Winnaar
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Whisky
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten pinda
Tiramisu
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuba Libre
Limited Edition XS | Winnaar
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten popcorn
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Appelkruimel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Champagne
Limoen
Appelthee | Rode roos
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Vlierbessenbloesem
Rode bietjes | Frambozenazijn
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Yuzu | Pandan

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.