Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuba Libre
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limoen
Baileys
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Champagne
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Bio Andoa 70%
Appelkruimel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Whisky
Crème brûlée
Earl Grey thee
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Limburgse koffie
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Gezouten popcorn
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Gezouten pinda
Maastrichtse Kus - Bellini
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Zure kers mascarpone bastognekoek

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.