Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Gezouten popcorn
Tahiti vanille
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crème brûlée
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Whisky
Tiramisu
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Earl Grey thee
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Bio Andoa 70%
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Lavendel | Abrikoos
Marokkaanse munt | Kalamansi
Limoen
Crunchy Fruity praliné
Champagne
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuba Libre
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Maastrichtse Kus - Bellini
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Appelkruimel

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.