Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
* Limited Edition | Winnaar
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tahiti vanille
Whisky
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Bio Andoa 70%
Maastrichtse Kus - Bellini
Braxzz Porter 0,0% alc.
Tiramisu
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Appelkruimel
Karamel | Gezouten popcorn
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Zure kers mascarpone bastognekoek
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Champagne
Yuzu | Pandan
Catz gin
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Crunchy Fruity praliné

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.