Lavendel | Abrikoos
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Crunchy Fruity praliné
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Karamel | Gezouten pinda
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Whisky
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Zure kers mascarpone bastognekoek
Catz gin
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Crème brûlée
Cuba Libre
Maastrichtse Kus - Bellini
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tiramisu
Vijgen | Zwarte thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Yuzu | Pandan
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Champagne
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Vlierbessenbloesem
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tahiti vanille
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Appelkruimel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Limoen

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.