Limited Edition XS | Winnaar
Tiramisu
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limoen
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Tahiti vanille
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Rode bietjes | Frambozenazijn
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limited Edition XL | Winnaar
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Appelkruimel
Fudge
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Earl Grey thee
Whisky
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Karamel | Gezouten pinda
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Maastrichtse Kus
Champagne
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuba Libre
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vlierbessenbloesem
Marokkaanse munt | Kalamansi
Green tea dashi azijn | Lemon
Karamel | Gezouten popcorn
Zure kers mascarpone bastognekoek
Boerenjongens | Tahiti vanille
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Baileys
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Appelthee | Rode roos
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Abrikoos | Lavendel
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Limburgse koffie
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.