Braxzz Porter 0,0% alc.
Cuba Libre
Vijgen | Zwarte thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Appelkruimel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Catz gin
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten pinda
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Maastrichtse Kus - Bellini
* Limited Edition | Winnaar
Limburgse koffie
Limburgse Stroopstooker
Whisky
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Yuzu | Pandan
Crunchy Fruity praliné
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Karamel | Gezouten popcorn
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Bio Andoa 70%
Geroosterd maanzaad | Cassis
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Vlierbessenbloesem
Tiramisu
Lavendel | Abrikoos
Crème brûlée
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.