Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Marokkaanse munt | Kalamansi
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
* Limited Edition | Winnaar
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Yuzu | Pandan
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Tiramisu
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Zure kers mascarpone bastognekoek
Vijgen | Zwarte thee
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Tahiti vanille
Cuba Libre
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Crunchy Fruity praliné
Vlierbessenbloesem
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Catz gin
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Appelkruimel
Champagne
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.