|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Whisky
Karamel | Gezouten pinda
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Marokkaanse munt | Kalamansi
Yuzu | Pandan
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Vlierbessenbloesem
Bonboneitje Karamel | Vanille
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Vijgen | Zwarte thee
Catz gin
Bonboneitje Aardbei | Rabarber | Kwark
Bonboneitje Yoghurt | Passievrucht
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Maastrichtse Kus - Bellini
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Braxzz Porter 0,0% alc.
Tahiti vanille
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Crème brûlée
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Appelkruimel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Lavendel | Abrikoos
Tiramisu
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Zure kers mascarpone bastognekoek
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Crunchy Fruity praliné
Cuba Libre
Karamel | Gezouten popcorn
Champagne
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Bonboneitje Mascarpone | Framboos | Tonkabonen
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Bonboneitje Pistache
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.