|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Lavendel | Abrikoos
Catz gin
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Gezouten popcorn
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Crème brûlée
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tahiti vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Limburgse koffie
* Limited Edition | Winnaar
Vlierbessenbloesem
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuba Libre
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Champagne
Whisky
Appelkruimel
Braxzz Porter 0,0% alc.
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Gezouten pinda
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tiramisu
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Yuzu | Pandan
Zure kers mascarpone bastognekoek

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.