Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Geroosterd maanzaad | Cassis
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Whisky
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vlierbessenbloesem
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Braxzz Porter 0,0% alc.
Cuba Libre
Catz gin
Lavendel | Abrikoos
Bio Andoa 70%
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Appelkruimel
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Limburgse koffie
Crème brûlée
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Maastrichtse Kus - Bellini
Tiramisu
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Marokkaanse munt | Kalamansi
Yuzu | Pandan
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Gezouten popcorn
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille
Vijgen | Zwarte thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
Crunchy Fruity praliné
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.