Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Limoen
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten pinda
Champagne
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Whisky
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Earl Grey thee
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Maastrichtse Kus - Bellini
Limburgse koffie
Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Appelkruimel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Tahiti vanille
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Yuzu | Pandan
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Tiramisu
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crunchy Fruity praliné
Vlierbessenbloesem
Tahiti vanille | Nougatinekrokant

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.