Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Limited Edition XS | Winnaar
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Yuzu | Pandan
Limoen
Champagne
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Green tea | Dashi | Lemon
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Appelthee | Rode roos
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tiramisu
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse Kus
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Tahiti vanille
Earl Grey thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Abrikoos | Lavendel
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Rode bietjes | Frambozenazijn
Baileys
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Limited Edition XL | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Cuba Libre
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Whisky
Crunchy Fruity praliné
Appelkruimel
Limburgse koffie
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen

Dit is la Fève

In 2010 is Geert-Jan Heesterbeek gestart met zijn bedrijf la Fève chocolade & desserts. Geert-Jan werkt met zijn team aan de beste bonbons, desserts en taarten. Bij la Fève draait het om kwaliteit en innovatie. Zo heeft Geert-Jan in 2009 de wedstrijd “De lekkerste bonbon van Nederland” gewonnen. De jury noemde het een bonbon van wereldniveau!  In het assortiment van la Fève is deze bonbon inmiddels een klassieker. Het team van la Fève wil de klant keer op keer verrassen met bijzondere creaties van chocolade.

Voordat Geert-Jan met zijn eigen bedrijf begon, heeft hij in de keuken van diverse toprestaurants gewerkt. Bij Toine Hermsen kreeg hij de kans zich verder te ontwikkelen tot patissier/chocolatier. Vanaf 2000 heeft Geert-Jan zich volledig toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Klik hier voor het cv van Geert-Jan.

Behalve met la Fève brengt Geert-Jan zijn passie voor chocolade over aan anderen als gastdocent.

We zijn er trots op dat we vanuit ons atelier in Maastricht heel Nederland en ook België en Duitsland bedienen. In veel toprestaurants staan onze desserts en bonbons op tafel.