Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Karamel | Gezouten pinda
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Appelkruimel
Lavendel | Abrikoos
Champagne
Bonboneitje Mascarpone | Framboos | Tonkabonen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Crunchy Fruity praliné
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Whisky
Maastrichtse Kus - Bellini
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuba Libre
Crème brûlée
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Catz gin
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tiramisu
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Geroosterd maanzaad | Cassis
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Bonboneitje Yoghurt | Passievrucht
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Marokkaanse munt | Kalamansi
Bonboneitje Aardbei | Rabarber | Kwark
* Limited Edition | Winnaar
Bonboneitje Pistache
Karamel | Gezouten popcorn
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Braxzz Porter 0,0% alc.
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Tahiti vanille
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Bonboneitje Karamel | Vanille
Yuzu | Pandan

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.