Whisky
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse Kus - Bellini
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Champagne
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tahiti vanille
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Catz gin
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Yuzu | Pandan
Cuba Libre
Crème brûlée
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Crunchy Fruity praliné
Zure kers mascarpone bastognekoek
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vlierbessenbloesem
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limoen
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Appelkruimel

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.