Geroosterd maanzaad | Cassis
Limburgse Stroopstooker
Lavendel | Abrikoos
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tiramisu
Cuba Libre
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Whisky
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Vlierbessenbloesem
Yuzu | Pandan
Catz gin
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Appelkruimel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Crème brûlée
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Bio Andoa 70%
Zure kers mascarpone bastognekoek
Karamel | Gezouten pinda
Maastrichtse Kus - Bellini
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.