Whisky
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Karamel | Gezouten popcorn
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Bio Andoa 70%
Tahiti vanille
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Catz gin
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Yuzu | Pandan
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Champagne
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Braxzz Porter 0,0% alc.
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Lavendel | Abrikoos
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuba Libre
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Crème brûlée
Geroosterd maanzaad | Cassis
Tiramisu
Appelkruimel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vijgen | Zwarte thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Marokkaanse munt | Kalamansi
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
* Limited Edition | Winnaar
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.