Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tahiti vanille
Appelkruimel
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tiramisu
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vijgen | Zwarte thee
Whisky
Yuzu | Pandan
Geroosterd maanzaad | Cassis
Limburgse koffie
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vlierbessenbloesem
Bio Andoa 70%
Crème brûlée
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Zure kers mascarpone bastognekoek
* Limited Edition | Winnaar
Braxzz Porter 0,0% alc.
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Gezouten popcorn
Marokkaanse munt | Kalamansi
Catz gin
Crunchy Fruity praliné
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten pinda
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.