Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Champagne
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Appelkruimel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Lavendel | Abrikoos
Catz gin
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Marokkaanse munt | Kalamansi
Crème brûlée
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuba Libre
Tahiti vanille
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Vijgen | Zwarte thee
Karamel | Gezouten pinda
Tiramisu
Vlierbessenbloesem
Whisky
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limburgse koffie
Karamel | Gezouten popcorn
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Crunchy Fruity praliné
Maastrichtse Kus - Bellini
Bio Andoa 70%

CV

Geert-Jan Heesterbeek (1977) woont samen met Mirelle en zoontje Liam in Maastricht. Al op jonge leeftijd ontdekte hij zijn passie voor koken. Via de S.K.B. en het R.O.C. (S.V.H.) in Eindhoven betradt hij de Horeca.

Werkervaring heeft hij opgedaan bij onder andere restaurants de Normandie, de Treeswijkhoeve*, L’Auberge** en Toine Hermsen**. Bijzonder is dat Geert-Jan een koksopleiding heeft genoten en zich later heeft toegelegd op het vak van patissier/chocolatier. Dit heeft hij gedaan op aanraden van zijn leermeester Toine Hermsen die uitzonderlijke talenten zag bij Geert-Jan. Het vak van patissier heeft hij uitgeoefend bij Toine Hermsen**, de Rouw, Barbizon Palace/Vermeer**, Kluytmans, het Zwarte Goud en Visser chocolade. Via stages in Amsterdam (Holtkamp, Amstel InterContinental Hotel**,Vossius*) en Parijs (Fauchon) zorgt Geert-Jan ervoor dat hij zich blijft vernieuwen en ontwikkelen. Dit bereikt hij ook via aanvullende cursussen en het geven van praktijklessen. Sinds 2010 werkt Geert-Jan vanuit zijn eigen bedrijf la Fève chocolade & desserts. Vanuit zijn atelier in Maastricht is hij een erkend leerbedrijf en werkt hij samen met zijn team aan de beste bonbons en desserts.