Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse Stroopstooker
Catz gin
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus - Bellini
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Appelkruimel
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Crème brûlée
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Tahiti vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse koffie
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Gezouten pinda
Crunchy Fruity praliné
Whisky
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Vijgen | Zwarte thee
Cuba Libre
Karamel | Gezouten popcorn
Tiramisu
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Zure kers mascarpone bastognekoek
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Yuzu | Pandan
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Braxzz Porter 0,0% alc.

Cuisinier & Sommelier

Vrijdag 14 oktober 2016 12:00
Wijn en chocolade .... de perfecte match verenigd in 5 unieke bonbons.

Na een succesvolle deelname aan de Belgische wijnbeurs "Winefair 2015" hebben la Fève en Winefair besloten de samenwerking verder uit te breiden. Vanuit deze samenwerking is er een speciale bonbondoos gecreëerd in het thema "Beleving van wijn & chocolade".

Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert o.a. aan exclusieve toprestaurants en zo kwam hij op het idee om een chocolade menu te maken van klassieke Franse gerechten met een bijpassende wijn in een ge-airbrushte bonbon. Bij elke bonbon die Geert-Jan ontwierp hoort een exclusieve wijn. Voor deze selectie deden we een beroep op wijn- en gastronomiejournalist Frank van der Auwera. Zorgvuldig koos hij combinaties die de smaakpapillen doen prikkelen. Als resultaat van deze samenwerking van de Cuisinier & Sommelier collectie stellen we ons chocolade menu aan u voor.

 

Le menu au chocolat

*

Apéritif / Amuse

Champagne | Komkommer | Zeeuwse oester | Zeewater

*

Entrée

Riesling | Gebakken biologische ganzelever | Zwarte truffel | Rode bietjes

*

Entremet

Chardonnay | Saffraan | Oosterschelde kreeft | Venkel 

*

Plat

Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise

*

Dessert au fromage

Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer

 

De Cuisinier & Sommelier collectie is verkrijgbaar in ons chocolade atelier in Maastricht of in onze webshop. Klik hiervoor rechtsboven op de webshop!

Verder is de Cuisinier & Sommelier collectie verkrijgbaar in onze stand op de onderstaande beurzen.

  • Winefair Lanaken 28, 29 en 30 oktober 2016 (zowel in de stand als in de la Fève chocoladelounche)
  • Winefair Leuven 18, 19 en 20 november 2016
  • Winefair Antwerpen 26 en 27 november 2016
  • Winefair Gent 10 en 11 december 2016