Maastrichtse honing | Ster-anijs
Karamel | Gezouten popcorn
Karamel | Gezouten pinda
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vijgen | Zwarte thee
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Appelkruimel
Catz gin
Yuzu | Pandan
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Lavendel | Abrikoos
Tiramisu
Braxzz Porter 0,0% alc.
Crème brûlée
Cuba Libre
Limburgse Stroopstooker
Marokkaanse munt | Kalamansi
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Whisky
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse Kus - Bellini
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Crunchy Fruity praliné
* Limited Edition | Winnaar

INFO

Nieuw: venkel, steranijs en olijfoli ...
Er is weer een nieuwe bonbon aan het assortiment van la Fève toegevoegd. Geert-Jan ontwikkelde een bonbon met venkel, steranijs en olijfoli ... Lees meer ›
Nieuw: ananas, Raz el Hanout
Geert-Jan heeft weer een verrassende bonbon ontwikkeld. Het is een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Raz el Hanout en ee ... Lees meer ›
Opening restaurant Cucina del Mondo
Woensdag 1 augustus 2012 opende Cucina del Mondo in Heerlen haar deuren. Na een maandenlange verbouwing kunt u vanaf nu bij Cucina del Mon ... Lees meer ›