Crunchy Fruity praliné
Cuba Libre
Crème brûlée
Geroosterd maanzaad | Cassis
Catz gin
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Appelkruimel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Vlierbessenbloesem
Yuzu | Pandan
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse honing | Ster-anijs
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Bonboneitje Pistache
* Limited Edition | Winnaar
Whisky
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Bonboneitje Mascarpone | Framboos | Tonkabonen
Bonboneitje Yoghurt | Passievrucht
Tahiti vanille
Champagne
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Bonboneitje Karamel | Vanille
Tiramisu
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Lavendel | Abrikoos
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Bio Andoa 70%
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Braxzz Porter 0,0% alc.
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Bonboneitje Aardbei | Rabarber | Kwark

INFO

Nieuw: venkel, steranijs en olijfoli ...
Er is weer een nieuwe bonbon aan het assortiment van la Fève toegevoegd. Geert-Jan ontwikkelde een bonbon met venkel, steranijs en olijfoli ... Lees meer ›
Nieuw: ananas, Raz el Hanout
Geert-Jan heeft weer een verrassende bonbon ontwikkeld. Het is een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Raz el Hanout en ee ... Lees meer ›
Opening restaurant Cucina del Mondo
Woensdag 1 augustus 2012 opende Cucina del Mondo in Heerlen haar deuren. Na een maandenlange verbouwing kunt u vanaf nu bij Cucina del Mon ... Lees meer ›