Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Whisky
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tiramisu
Karamel | Gezouten pinda
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Bio Andoa 70%
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Champagne
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Lavendel | Abrikoos
Vlierbessenbloesem
Crunchy Fruity praliné
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Vijgen | Zwarte thee
Karamel | Gezouten popcorn
Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Marokkaanse munt | Kalamansi
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Limburgse koffie
Tahiti vanille
Catz gin
* Limited Edition | Winnaar
Crème brûlée
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Appelkruimel

INFO

Nieuw: venkel, steranijs en olijfoli ...
Er is weer een nieuwe bonbon aan het assortiment van la Fève toegevoegd. Geert-Jan ontwikkelde een bonbon met venkel, steranijs en olijfoli ... Lees meer ›
Nieuw: ananas, Raz el Hanout
Geert-Jan heeft weer een verrassende bonbon ontwikkeld. Het is een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Raz el Hanout en ee ... Lees meer ›
Opening restaurant Cucina del Mondo
Woensdag 1 augustus 2012 opende Cucina del Mondo in Heerlen haar deuren. Na een maandenlange verbouwing kunt u vanaf nu bij Cucina del Mon ... Lees meer ›