Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Appelkruimel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limoen
Bio Andoa 70%
Yuzu | Pandan
Tahiti vanille
* Limited Edition | Winnaar
Champagne
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Zure kers mascarpone bastognekoek
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Catz gin
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Vijgen | Zwarte thee
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuba Libre
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Lavendel | Abrikoos
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten popcorn

INFO

Nieuw: venkel, steranijs en olijfoli ...
Er is weer een nieuwe bonbon aan het assortiment van la Fève toegevoegd. Geert-Jan ontwikkelde een bonbon met venkel, steranijs en olijfoli ... Lees meer ›
Nieuw: ananas, Raz el Hanout
Geert-Jan heeft weer een verrassende bonbon ontwikkeld. Het is een ge-airbrushte pure chocolade bonbon met een gelei van Raz el Hanout en ee ... Lees meer ›
Opening restaurant Cucina del Mondo
Woensdag 1 augustus 2012 opende Cucina del Mondo in Heerlen haar deuren. Na een maandenlange verbouwing kunt u vanaf nu bij Cucina del Mon ... Lees meer ›