Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Crème brûlée
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Limoen
Tahiti vanille
Champagne
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Vijgen | Zwarte thee
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Crunchy Fruity praliné
Catz gin
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten popcorn
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Marokkaanse munt | Kalamansi
Whisky
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Karamel | Gezouten pinda
Yuzu | Pandan
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limburgse koffie
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuba Libre

INFO

Sterrenbonbons
la Fève introduceert in samenwerking met 10 Michelin Sterrenkoks de Sterrenbonbons! Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en Belgie he ... Lees meer ›
La Féve bonbons bij het Sterrendine ...
In een bijzondere ambiance vond 14 en 15 mei in Weert een sterrendiner plaats. In de Paterskerk werd er door 4 topchefs (samen goed voor 6 M ... Lees meer ›
La Fève in Jamie Magazine
januari 2014 Klik hier om het artikel te lezen Lees meer ›