Karamel | Gezouten pinda
Rode bietjes | Frambozenazijn
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Baileys
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuba Libre
Limited Edition XL | Winnaar
Green tea | Dashi | Lemon
Limoen
Appelkruimel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Appelthee | Rode roos
Abrikoos | Lavendel
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tahiti vanille
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Champagne
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limited Edition XS | Winnaar
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Whisky
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Bio Andoa 70%
Marokkaanse munt | Kalamansi
Vlierbessenbloesem
Tiramisu
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Earl Grey thee
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower

Cuisinier & Sommelier

Vrijdag 14 oktober 2016 12:00
Wijn en chocolade .... de perfecte match verenigd in 5 unieke bonbons.

Na een succesvolle deelname aan de Belgische wijnbeurs "Winefair 2015" hebben la Fève en Winefair besloten de samenwerking verder uit te breiden. Vanuit deze samenwerking is er een speciale bonbondoos gecreëerd in het thema "Beleving van wijn & chocolade".

Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert o.a. aan exclusieve toprestaurants en zo kwam hij op het idee om een chocolade menu te maken van klassieke Franse gerechten met een bijpassende wijn in een ge-airbrushte bonbon. Bij elke bonbon die Geert-Jan ontwierp hoort een exclusieve wijn. Voor deze selectie deden we een beroep op wijn- en gastronomiejournalist Frank van der Auwera. Zorgvuldig koos hij combinaties die de smaakpapillen doen prikkelen. Als resultaat van deze samenwerking van de Cuisinier & Sommelier collectie stellen we ons chocolade menu aan u voor.

 

Le menu au chocolat

*

Apéritif / Amuse

Champagne | Komkommer | Zeeuwse oester | Zeewater

*

Entrée

Riesling | Gebakken biologische ganzelever | Zwarte truffel | Rode bietjes

*

Entremet

Chardonnay | Saffraan | Oosterschelde kreeft | Venkel 

*

Plat

Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise

*

Dessert au fromage

Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer

 

De Cuisinier & Sommelier collectie is verkrijgbaar in ons chocolade atelier in Maastricht of in onze webshop. Klik hiervoor rechtsboven op de webshop!

Verder is de Cuisinier & Sommelier collectie verkrijgbaar in onze stand op de onderstaande beurzen.

  • Winefair Lanaken 28, 29 en 30 oktober 2016 (zowel in de stand als in de la Fève chocoladelounche)
  • Winefair Leuven 18, 19 en 20 november 2016
  • Winefair Antwerpen 26 en 27 november 2016
  • Winefair Gent 10 en 11 december 2016