Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
* Limited Edition | Winnaar
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Bio Andoa 70%
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vlierbessenbloesem
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Champagne
Limoen
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Crunchy Fruity praliné
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Earl Grey thee
Marokkaanse munt | Kalamansi
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Crème brûlée
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Gezouten pinda
Whisky
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuba Libre
Yuzu | Pandan

Cuisinier & Sommelier

Vrijdag 14 oktober 2016 12:00
Wijn en chocolade .... de perfecte match verenigd in 5 unieke bonbons.

Na een succesvolle deelname aan de Belgische wijnbeurs "Winefair 2015" hebben la Fève en Winefair besloten de samenwerking verder uit te breiden. Vanuit deze samenwerking is er een speciale bonbondoos gecreëerd in het thema "Beleving van wijn & chocolade".

Als chocolatier werkt Geert-Jan samen met het la Fève team vanuit zijn chocolade atelier in Maastricht aan de beste bonbons en desserts. La Fève levert o.a. aan exclusieve toprestaurants en zo kwam hij op het idee om een chocolade menu te maken van klassieke Franse gerechten met een bijpassende wijn in een ge-airbrushte bonbon. Bij elke bonbon die Geert-Jan ontwierp hoort een exclusieve wijn. Voor deze selectie deden we een beroep op wijn- en gastronomiejournalist Frank van der Auwera. Zorgvuldig koos hij combinaties die de smaakpapillen doen prikkelen. Als resultaat van deze samenwerking van de Cuisinier & Sommelier collectie stellen we ons chocolade menu aan u voor.

 

Le menu au chocolat

*

Apéritif / Amuse

Champagne | Komkommer | Zeeuwse oester | Zeewater

*

Entrée

Riesling | Gebakken biologische ganzelever | Zwarte truffel | Rode bietjes

*

Entremet

Chardonnay | Saffraan | Oosterschelde kreeft | Venkel 

*

Plat

Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise

*

Dessert au fromage

Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer

 

De Cuisinier & Sommelier collectie is verkrijgbaar in ons chocolade atelier in Maastricht of in onze webshop. Klik hiervoor rechtsboven op de webshop!

Verder is de Cuisinier & Sommelier collectie verkrijgbaar in onze stand op de onderstaande beurzen.

  • Winefair Lanaken 28, 29 en 30 oktober 2016 (zowel in de stand als in de la Fève chocoladelounche)
  • Winefair Leuven 18, 19 en 20 november 2016
  • Winefair Antwerpen 26 en 27 november 2016
  • Winefair Gent 10 en 11 december 2016