Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crunchy Fruity praliné
Appelkruimel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse Kus
Bio Andoa 70%
Earl Grey thee
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Karamel | Gezouten pinda
Abrikoos | Lavendel
Tahiti vanille
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Karamel | Gezouten popcorn
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vlierbessenbloesem
Limited Edition XL | Winnaar
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Baileys
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuba Libre
Appelthee | Rode roos
Tiramisu
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Green tea dashi azijn | Lemon
Limburgse koffie
Whisky
Limited Edition XS | Winnaar
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Boerenjongens | Tahiti vanille
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Fudge
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Champagne
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Rode bietjes | Frambozenazijn
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Limoen

Sterrenbonbons

Dinsdag 14 oktober 2014 20:04
la Fève introduceert in samenwerking met 10 Michelin Sterrenkoks de Sterrenbonbons!

Tien Michelin Sterrenkoks uit Nederland en België hebben samen met la Fève tien verschillende bonbons ontwikkeld. Na een aantal sessies van testen, proeven, ruiken, verfijnen en genieten, presenteren ze onder de naam Sterrenbonbons tien unieke ‘pareltjes’.

U Kunt de Sterrenbonbons bestellen op onze speciale site,  klik hiervoor rechtsboven op webshop!

Initiatiefnemer is meester chocolatier Geert-Jan Heesterbeek van het bedrijf la Fève. ‘De koks dwingen ons de scheidslijn tussen de keuken en de patisserie over te steken en daardoor zijn we altijd op zoek naar creatieve ideeën, bijzondere kruiden en nieuwe smaakcombinaties. We hebben samen met diverse Michelin sterrenkoks - die trouwe afnemers zijn van la Fève - een bonbon ontwikkeld die past bij het restaurant en een duidelijke signatuur heeft van de kok.’

Ingredienten en kruiden zijn door de Sterrenkoks en Geert-Jan gecombineerd tot ware smaaksensaties. U kunt hierbij denken aan een pure chocolade bonbon met green curry, bergamot, sereh en gember, een melkchocolade bonbon met ananas, olijfolie, Tahiti vanille, verveine en gezouten karamel. Of een pure chocolade bonbon met Thaise basilicum, tamarinde en amarena kers.

Deelnemers aan dit initiatief zijn:
Vivendum* - Alex Clevers
De Leuf **  - Bas van Kranen
Sense*  - Dennis Middeldorp
La Trinité* - François de Potter
Beluga** - Hans van Wolde
NIVEN* - Niven Kunz
De Hoefslag* - Raoul Meuwese
La Rive / Amstel Intercontinentel Hotel* - Rogér Rassin
De Burgemeester* - Sander Spruijt
De Lindehof* - Soenil Bahadoer

U herkent de restaurants in de bonbons! Ieder restaurant serveert haar eigen bonbon. De bonbons zijn verder te koop bij de restaurants, de speciaalzaak en de site sterrenbonbons.nl.