Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Crunchy Fruity praliné
Appelkruimel
Vijgen | Zwarte thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Champagne
Crème brûlée
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tiramisu
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tahiti vanille
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Catz gin
Limburgse koffie
* Limited Edition | Winnaar
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuba Libre
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Whisky
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten popcorn
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Lavendel | Abrikoos