Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Vlierbessenbloesem
Tiramisu
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Bio Andoa 70%
Maastrichtse Kus - Bellini
Limoen
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Limburgse koffie
Karamel | Gezouten popcorn
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Crunchy Fruity praliné
* Limited Edition | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Champagne
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Lavendel | Abrikoos
Earl Grey thee
Yuzu | Pandan
Whisky
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Appelkruimel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi