Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Yuzu | Pandan
Crème brûlée
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Crunchy Fruity praliné
Marokkaanse munt | Kalamansi
Limoen
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Appelkruimel
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Bio Andoa 70%
Whisky
Tahiti vanille
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten popcorn
Tiramisu
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuba Libre
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
* Limited Edition | Winnaar
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Champagne
Limburgse koffie