Limburgse koffie
* Limited Edition | Winnaar
Lavendel | Abrikoos
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten pinda
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Limoen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten popcorn
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tiramisu
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Yuzu | Pandan
Champagne
Crème brûlée
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Marokkaanse munt | Kalamansi
Appelkruimel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Baileys
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Whisky
Earl Grey thee
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vlierbessenbloesem
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuba Libre
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Crunchy Fruity praliné
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk