Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limited Edition XL | Winnaar
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Appelkruimel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Green tea | Dashi | Lemon
Baileys
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuba Libre
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Champagne
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Rode bietjes | Frambozenazijn
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Tiramisu
Abrikoos | Lavendel
Vlierbessenbloesem
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limited Edition XS | Winnaar
Appelthee | Rode roos
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Whisky
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Limoen
Karamel | Gezouten popcorn