van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Marokkaanse munt | Kalamansi
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Bio Andoa 70%
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Tiramisu
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuba Libre
Champagne
Limoen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Appelkruimel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Whisky
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tahiti vanille
Vlierbessenbloesem
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Crunchy Fruity praliné
Yuzu | Pandan
Karamel | Gezouten popcorn