Limburgse koffie
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Whisky
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Tahiti vanille
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Zure kers mascarpone bastognekoek
Vijgen | Zwarte thee
Karamel | Gezouten pinda
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Champagne
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Limoen
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Catz gin
Karamel | Gezouten popcorn
Crunchy Fruity praliné
* Limited Edition | Winnaar
Cuba Libre