* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Tahiti vanille
Tiramisu
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten popcorn
Bio Andoa 70%
Vijgen | Zwarte thee
Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Champagne
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Whisky
Appelkruimel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuba Libre
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Catz gin
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse koffie
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Yuzu | Pandan
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)