Abrikoos | Lavendel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Rode bietjes | Frambozenazijn
Limoen
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Fudge
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Karamel | Gezouten pinda
Bio Andoa 70%
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Champagne
Whisky
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Appelthee | Rode roos
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse Kus
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Boerenjongens | Tahiti vanille
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Karamel | Gezouten popcorn
Earl Grey thee
Tahiti vanille
Limited Edition XS | Winnaar
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Green tea dashi azijn | Lemon
Appelkruimel
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Baileys
Tiramisu
Limited Edition XL | Winnaar
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten