Crème brûlée
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuba Libre
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten popcorn
Tiramisu
Champagne
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vlierbessenbloesem
Crunchy Fruity praliné
Maastrichtse Kus - Bellini
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Zure kers mascarpone bastognekoek
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Whisky
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Limoen
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limburgse koffie
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Earl Grey thee
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Tahiti vanille