Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuba Libre
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten popcorn
Earl Grey thee
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Limburgse koffie
Appelkruimel
Crunchy Fruity praliné
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Crème brûlée
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Maastrichtse Kus - Bellini
Whisky
Lavendel | Abrikoos
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Champagne
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Yuzu | Pandan
* Limited Edition | Winnaar
Vlierbessenbloesem
Limoen
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tahiti vanille

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”