Tiramisu
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crème brûlée
Marokkaanse munt | Kalamansi
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Vlierbessenbloesem
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Yuzu | Pandan
Zure kers mascarpone bastognekoek
Appelkruimel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
* Limited Edition | Winnaar
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Catz gin
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limburgse Stroopstooker
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Karamel | Gezouten pinda
Cuba Libre
Braxzz Porter 0,0% alc.
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Geroosterd maanzaad | Cassis
Maastrichtse Kus - Bellini
Whisky
Crunchy Fruity praliné

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”