Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Appelkruimel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Zure kers mascarpone bastognekoek
Earl Grey thee
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Baileys
Rode bietjes | Frambozenazijn
Maastrichtse Kus
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuba Libre
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limited Edition XL | Winnaar
Appelthee | Rode roos
Limited Edition XS | Winnaar
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Karamel | Gezouten pinda
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Gezouten popcorn
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Bio Andoa 70%
Yuzu | Pandan
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Crunchy Fruity praliné
Champagne
Abrikoos | Lavendel
Green tea | Dashi | Lemon
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie
Whisky
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Limoen
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Tahiti vanille
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”