Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Karamel | Gezouten pinda
Crème brûlée
Limburgse koffie
* Limited Edition | Winnaar
Champagne
Bonboneitje Karamel | Vanille
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Zure kers mascarpone bastognekoek
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuba Libre
Whisky
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Vijgen | Zwarte thee
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Bonboneitje Pistache
Braxzz Porter 0,0% alc.
Bonboneitje Mascarpone | Framboos | Tonkabonen
Crunchy Fruity praliné
Bonboneitje Aardbei | Rabarber | Kwark
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Catz gin
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten popcorn
Bonboneitje Yoghurt | Passievrucht
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Lavendel | Abrikoos
Geroosterd maanzaad | Cassis
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse Kus - Bellini
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tahiti vanille
Tiramisu
Marokkaanse munt | Kalamansi

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”