Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Yuzu | Pandan
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Catz gin
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Whisky
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Lavendel | Abrikoos
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Marokkaanse munt | Kalamansi
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuba Libre
Vijgen | Zwarte thee
Champagne
Tiramisu
Crème brûlée
Maastrichtse Kus - Bellini
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Limburgse koffie
Tahiti vanille
Appelkruimel
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”