Earl Grey thee
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Crunchy Fruity praliné
Champagne
Limoen
Whisky
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Karamel | Gezouten popcorn
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Tahiti vanille
Baileys
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Bio Andoa 70%
Tiramisu
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus - Bellini
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Vlierbessenbloesem
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Crème brûlée
Lavendel | Abrikoos
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limburgse koffie

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”