Limoen
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tahiti vanille
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
* Limited Edition | Winnaar
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vijgen | Zwarte thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tiramisu
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Whisky
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Champagne
Bio Andoa 70%
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Appelkruimel
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Crème brûlée
Catz gin
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuba Libre
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Gezouten popcorn
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”