Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Rode bietjes | Frambozenazijn
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Tiramisu
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuba Libre
Marokkaanse munt | Kalamansi
Boerenjongens | Tahiti vanille
Limited Edition XS | Winnaar
Earl Grey thee
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Bio Andoa 70%
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Maastrichtse Kus
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Green tea dashi azijn | Lemon
Yuzu | Pandan
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Champagne
Abrikoos | Lavendel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Limburgse koffie
Limited Edition XL | Winnaar
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Zure kers mascarpone bastognekoek
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Crunchy Fruity praliné
Appelthee | Rode roos
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Whisky
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Appelkruimel
Baileys
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Tahiti vanille
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten pinda
Fudge
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limoen
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”