Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuba Libre
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Yuzu | Pandan
Bio Andoa 70%
Earl Grey thee
Limited Edition XS | Winnaar
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Abrikoos | Lavendel
Limburgse koffie
Maastrichtse Kus
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Karamel | Gezouten popcorn
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Crunchy Fruity praliné
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limited Edition XL | Winnaar
Green tea | Dashi | Lemon
Appelthee | Rode roos
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Appelkruimel
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Rode bietjes | Frambozenazijn
Limoen
Whisky
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten pinda
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Champagne
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Tahiti vanille
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Tiramisu
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Baileys
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”