Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Whisky
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Vijgen | Zwarte thee
Bio Andoa 70%
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
* Limited Edition | Winnaar
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Yuzu | Pandan
Catz gin
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse Kus - Bellini
Crème brûlée
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Gezouten popcorn
Appelkruimel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Geroosterd maanzaad | Cassis
Tiramisu
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuba Libre
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Champagne
Limburgse koffie
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Crunchy Fruity praliné
Vlierbessenbloesem
Tahiti vanille
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”