Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Lavendel | Abrikoos
Karamel | Gezouten popcorn
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Zure kers mascarpone bastognekoek
* Limited Edition | Winnaar
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Vlierbessenbloesem
Yuzu | Pandan
Catz gin
Tiramisu
Cuba Libre
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Tahiti vanille
Geroosterd maanzaad | Cassis
Vijgen | Zwarte thee
Whisky
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse koffie
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Crème brûlée
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Appelkruimel

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”