Cuba Libre
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Marokkaanse munt | Kalamansi
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus - Bellini
Yuzu | Pandan
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Limoen
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten pinda
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tahiti vanille
Lavendel | Abrikoos
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Appelkruimel
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Whisky
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Crunchy Fruity praliné
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crème brûlée
Earl Grey thee
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tiramisu
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Champagne
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Zure kers mascarpone bastognekoek

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”