Crunchy Fruity praliné
Tahiti vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Marokkaanse munt | Kalamansi
Whisky
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Lavendel | Abrikoos
Limburgse Stroopstooker
Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuba Libre
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vijgen | Zwarte thee
Tiramisu
Karamel | Gezouten pinda
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Catz gin
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Crème brûlée
Limburgse koffie
Geroosterd maanzaad | Cassis
Zure kers mascarpone bastognekoek
Karamel | Gezouten popcorn
Vlierbessenbloesem
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”