Champagne
Appelkruimel
Vijgen | Zwarte thee
Tahiti vanille
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
* Limited Edition | Winnaar
Limburgse koffie
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tiramisu
Karamel | Gezouten popcorn
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Bio Andoa 70%
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Geroosterd maanzaad | Cassis
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Zure kers mascarpone bastognekoek
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Marokkaanse munt | Kalamansi
Yuzu | Pandan
Vlierbessenbloesem
Braxzz Porter 0,0% alc.
Crème brûlée
Catz gin
Cuba Libre
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi

Workshops

Zou het niet leuk zijn om zelf eens aan de slag te gaan met het maken van bonbons? Dat kan! We organiseren workshops voor bedrijven, families of andere groepen waarin u zelf verrassende producten kunt maken. Tijdens de workshop gaat u aan de slag met chocolade mengen, snijden, vullingen samenstellen, bonbons decoreren en echte kunstwerken maken uit chocolade. Samen werkt u aan de ultieme lekkernij!
Hieronder staan enkele reacties van mensen die bij ons een workshop hebben gevolgd.

“Het was een geweldige workshop!”

“De passie in het vak wordt echt uitgestraald door Geert-Jan, en de bonbons zijn werkelijk HEERLIJK!”

“Dit zijn de lekkerste bonbons die ik tot nu toe geproefd heb, heel aparte smaken.”

“Ik zal zeker nog eens binnenlopen om een doosje te kopen. Bedankt voor de leuke middag!”