Vlierbessenbloesem
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Appelkruimel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Yuzu | Pandan
Tiramisu
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Cuba Libre
Crunchy Fruity praliné
Crème brûlée
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Karamel | Gezouten popcorn
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Earl Grey thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
* Limited Edition | Winnaar
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Whisky
Tahiti vanille
Champagne
Limoen
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.