Cuba Libre
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Yuzu | Pandan
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Green tea | Dashi | Lemon
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse Kus
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Limited Edition XS | Winnaar
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Limburgse koffie
Limited Edition XL | Winnaar
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Appelkruimel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Baileys
Appelthee | Rode roos
Whisky
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tahiti vanille
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Crunchy Fruity praliné
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Champagne
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Abrikoos | Lavendel
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limoen
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Bio Andoa 70%
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tiramisu
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten popcorn
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Rode bietjes | Frambozenazijn

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.