Karamel | Gezouten popcorn
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Bio Andoa 70%
Marokkaanse munt | Kalamansi
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Maastrichtse Kus
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Appelkruimel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Yuzu | Pandan
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limoen
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Boerenjongens | Tahiti vanille
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten pinda
Limited Edition XL | Winnaar
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Cuba Libre
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Tahiti vanille
Tiramisu
Earl Grey thee
Baileys
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Green tea dashi azijn | Lemon
Appelthee | Rode roos
Champagne
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Whisky
Fudge
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vlierbessenbloesem
Rode bietjes | Frambozenazijn
Limited Edition XS | Winnaar
Abrikoos | Lavendel

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.