Limburgse koffie
Karamel | Gezouten pinda
Earl Grey thee
Crème brûlée
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Baileys
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Karamel | Gezouten popcorn
Maastrichtse Kus - Bellini
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Tiramisu
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
* Limited Edition | Winnaar
Champagne
Crunchy Fruity praliné
Limoen
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Tahiti vanille
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.