Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Maastrichtse Kus - Bellini
Vijgen | Zwarte thee
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Catz gin
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Champagne
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Crème brûlée
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Yuzu | Pandan
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Crunchy Fruity praliné
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Marokkaanse munt | Kalamansi
Vlierbessenbloesem
Whisky
Tahiti vanille
Bio Andoa 70%
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Lavendel | Abrikoos
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
* Limited Edition | Winnaar
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Limoen
Karamel | Gezouten popcorn
Appelkruimel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse koffie

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.