Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Maastrichtse Kus - Bellini
Karamel | Gezouten popcorn
Crème brûlée
Appelkruimel
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tahiti vanille
Cuba Libre
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Lavendel | Abrikoos
* Limited Edition | Winnaar
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Tiramisu
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limoen
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Bio Andoa 70%
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Limburgse koffie
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Earl Grey thee
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Champagne
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Karamel | Gezouten pinda
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Whisky
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht

Bonbons

Specialiteit van la Fève is het ontwerpen en maken van kleine, exclusieve, handgemaakte bonbons. Met la Fève bonbons heeft u een verrassende traktatie of cadeau. De bonbons zijn een lust voor het oog en hebben bijzondere smaakcombinaties, zoals oer Hollandse drop en steranijs of een praliné van Spaanse amandelen en Italiaanse hazelnoten.
Dit zijn slechts een paar voorbeelden uit ons ruime assortiment.

Klik hier voor een overzicht van onze bonbons.

Wilt u bonbons bestellen, neem dan contact met ons op via mail info@la-feve.nl of telefoon 043-311 13 99 of bel aan bij ons atelier aan de Statensingel 148b in  Maastricht.