Limburgse koffie
Tiramisu
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Earl Grey thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Tahiti vanille
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Vlierbessenbloesem
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Limoen
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Gezouten pinda
Whisky
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Bio Andoa 70%
Lavendel | Abrikoos
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Champagne
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Appelkruimel
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.