Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Rode bietjes | Frambozenazijn
Limited Edition XL | Winnaar
Karamel | Gezouten popcorn
Earl Grey thee
Limburgse koffie
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Champagne
Baileys
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | ’s-Hertogenbosch
Tahiti vanille
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Whisky
Appelthee | Rode roos
Karamel | Gezouten pinda
Limited Edition XS | Winnaar
Yuzu | Pandan
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Maastrichtse Kus
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Crunchy Fruity praliné
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Fudge
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Cuba Libre
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Appelkruimel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tiramisu
Abrikoos | Lavendel
Boerenjongens | Tahiti vanille
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Marokkaanse munt | Kalamansi
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Green tea dashi azijn | Lemon
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek
Limoen
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.