Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tiramisu
Braxzz Porter 0,0% alc.
Maastrichtse Kus - Bellini
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Whisky
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Lavendel | Abrikoos
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Catz gin
Zure kers mascarpone bastognekoek
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Karamel | Gezouten pinda
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Marokkaanse munt | Kalamansi
Tahiti vanille
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Appelkruimel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Vlierbessenbloesem
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Karamel | Gezouten popcorn
Crème brûlée
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
* Limited Edition | Winnaar
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Cuba Libre
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Geroosterd maanzaad | Cassis
Bio Andoa 70%

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.