Rode kool | Appeltjes | Peperkoek
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Zure kers mascarpone bastognekoek
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Catz gin
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Yuzu | Pandan
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Appelkruimel
Karamel | Gezouten popcorn
Cuba Libre
Cheesecake | Aardbei | Rabarber
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limburgse Stroopstooker
* Limited Edition | Winnaar
Tiramisu
Braxzz Porter 0,0% alc.
Lavendel | Abrikoos
Marokkaanse munt | Kalamansi
Crème brûlée
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse Kus - Bellini
Vijgen | Zwarte thee
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Karamel | Gezouten pinda

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.