Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Champagne
Tahiti vanille
Karamel | Gezouten popcorn
Limoen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Green tea | Dashi | Lemon
Limited Edition XS | Winnaar
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Maastrichtse Kus
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuba Libre
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek
Earl Grey thee
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Yuzu | Pandan
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Limited Edition XL | Winnaar
Marokkaanse munt | Kalamansi
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Appelkruimel
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Baileys
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Whisky
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Bio Andoa 70%
Rode bietjes | Frambozenazijn
Appelthee | Rode roos
Karamel | Gezouten pinda
Abrikoos | Lavendel
Tiramisu

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.