Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Bio Andoa 70%
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Appelthee | Rode roos
Green tea | Dashi | Lemon
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Cuba Libre
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Tahiti vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | âs-Hertogenbosch
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Limoen
Limited Edition XS | Winnaar
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tiramisu
Baileys
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Limited Edition XL | Winnaar
Karamel | Gezouten pinda
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Vlierbessenbloesem
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Rode bietjes | Frambozenazijn
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Maastrichtse Kus
Limburgse koffie
Appelkruimel
Abrikoos | Lavendel
Whisky
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Zure kers mascarpone bastognekoek
Earl Grey thee
Champagne
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Marokkaanse munt | Kalamansi

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.