Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Tiramisu
Crème brûlée
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Baileys
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Whisky
Limburgse koffie
Lavendel | Abrikoos
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Crunchy Fruity praliné
Appelkruimel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Limoen
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Champagne
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Marokkaanse munt | Kalamansi
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Earl Grey thee
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
* Limited Edition | Winnaar
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Tahiti vanille
Vlierbessenbloesem
Karamel | Gezouten popcorn
Maastrichtse Kus - Bellini
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Zure kers mascarpone bastognekoek
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Cuba Libre
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.