Limburgse koffie
Crunchy Fruity praliné
Maastrichtse honing | Cantonese sesam
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Appelkruimel
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Cuba Libre
Tiramisu
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Karamel | Gezouten popcorn
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Bio Andoa 70%
Vlierbessenbloesem
Crème brûlée
Zure kers mascarpone bastognekoek
Maastrichtse Kus - Bellini
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Marokkaanse munt | Kalamansi
Earl Grey thee
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
* Limited Edition | Winnaar
Tahiti vanille
Yuzu | Pandan
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limoen
Whisky
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Champagne
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
van Bommel's Gin | Tonic Elderflower
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Karamel | Gezouten pinda
Lavendel | Abrikoos
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.