Champagne
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Yuzu | Pandan
Appelkruimel
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Tahiti vanille
Crunchy Fruity praliné
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Limburgse koffie
Marokkaanse munt | Kalamansi
Vijgen | Zwarte thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
Catz gin
* Limited Edition | Winnaar
Lavendel | Abrikoos
Whisky
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Cuba Libre
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Vlierbessenbloesem
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crème brûlée
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Karamel | Gezouten popcorn
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Tiramisu
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Maastrichtse Kus - Bellini
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Karamel | Gezouten pinda
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.