Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Whisky
Limburgse koffie
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
* Limited Edition | Winnaar
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Cuba Libre
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Tahiti vanille
Bio Andoa 70%
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Cuisinier & Sommelier |5| Dessert au fromage Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Karamel | Gezouten pinda
Lavendel | Abrikoos
Tiramisu
Tahiti vanille | Nougatinekrokant
Cuisinier & Sommelier |4| Plat Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Mandarijn | Speculaas | Ingendael kruidenbitter
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Yuzu | Pandan
Crème brûlée
Limoen
Catz gin
Champagne
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Karamel | Gezouten popcorn
Cuisinier & Sommelier |2| Entrée Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Cuisinier & Sommelier |1| Apéritif / Amuse Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Marokkaanse munt | Kalamansi
Vlierbessenbloesem
Crunchy Fruity praliné
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Cuisinier & Sommelier |3| Entremet Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Zure kers mascarpone bastognekoek
Appelkruimel

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.