Marokkaanse munt | Kalamansi
Vijgen | Zwarte thee
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Appelkruimel
Crème brûlée
* Limited Edition | Winnaar
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
Limburgse koffie
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Whisky
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Bio Andoa 70%
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Vlierbessenbloesem
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Maastrichtse Kus - Bellini
Tahiti vanille
Yuzu | Pandan
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Zure kers mascarpone bastognekoek
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Crunchy Fruity praliné
Cuba Libre
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
Karamel | Gezouten popcorn
Tiramisu
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Catz gin
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Champagne
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Lavendel | Abrikoos

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.