Maastrichtse Kus - Bellini
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
* Limited Edition | Winnaar
Crème brûlée
Marokkaanse munt | Kalamansi
Vijgen | Zwarte thee
Zure kers mascarpone bastognekoek
Geroosterd maanzaad | Cassis
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Champagne
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Bio Andoa 70%
Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Crunchy Fruity praliné
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Tiramisu
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Tahiti vanille
Karamel | Gezouten popcorn
Catz gin
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Limburgse koffie
Vlierbessenbloesem
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Whisky
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Cuba Libre
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
Appelkruimel
Yuzu | Pandan
Lavendel | Abrikoos

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.