Karamel | Gezouten pinda
Sterrenbonbon Alex Clevers | Vivendum * | Dilsen-Stokkem (België)
Braxzz Porter 0,0% alc.
Sterrenbonbon Niven Kunz | NIVEN * | Rijswijk
Sushi | Zoetzure komkommer | Rijstwijnazijn | Wasabi
Maastrichtse honing | Ster-anijs
Sterrenbonbon Bas van Kranen | De Leuf * | Ubachsberg
Crème brûlée
Champagne
Tiramisu
Limburgse appelstroop | Ceylon pijpkaneel Alba
|2| Riesling | Gebakken ganzenlever | Zwarte truffel | Rode bietjes
Catz gin
Bonboneitje Aardbei | Rabarber | Kwark
Grey Goose Wodka | Bloedsinaasappel
Sterrenbonbon Sander Spruijt | De Burgemeester * | Linschoten
Karamel | Gezouten popcorn
Maastrichtse Kus - Bellini
Whisky
Karamel | Zwarte peper | Zeezout
Lavendel | Abrikoos
Crunchy Fruity praliné
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Puur
Sterrenbonbon François de Potter | La Trinite * | Sluis
Bonboneitje Mascarpone | Framboos | Tonkabonen
Geroosterd maanzaad | Cassis
Yuzu | Pandan
Vijgen | Zwarte thee
Sterrenbonbon Soenil Bahadoer | De Lindehof ** | Nuenen
Marokkaanse munt | Kalamansi
Bio Andoa 70%
Sterrenbonbon Rogér Rassin | La Rive * Intercontinental Amstel | Amsterdam
Sinaasappel | Kardemom | Espresso
|4| Cabernet-Sauvignon | BBQ gegrilde entrecôte | Bearnaise
Appelkruimel
|3| Chardonnay | Saffraan | Kreeft | Venkel
|5| Rode port | Roquefort | Gekonfijte peer
Tahiti vanille
Sterrenbonbon Raoul Meuwese | De Hoefslag * | Bosch en Duin
Vlierbessenbloesem
Zure kers mascarpone bastognekoek
Bonboneitje Yoghurt | Passievrucht
Sterrenbonbon Dennis Middeldorp | Sense * | 's-Hertogenbosch
Limburgse koffie
Bonboneitje Pistache
Cuba Libre
|1| Champagne | Komkommer | Oester | Zeewater
Bonboneitje Karamel | Vanille
Mokka | Sinaasappel | Kardamom | Melk
Sterrenbonbon Hans van Wolde | Beluga ** | Maastricht
* Limited Edition | Winnaar

Chocolade

Voor onze producten gebruiken we uitsluitend chocolade van de allerbeste kwaliteit. Alle chocolade die we gebruiken is afkomstig van Valrhona, een Franse chocoladefabrikant opgericht in 1922. Valrhona is één van de belangrijkste producenten van chocolade in de wereld en concentreert zich op chocolade van de hoogste kwaliteit. De chocolade van Valrhona komt van ongeveer 15 locaties uit 12 verschillende landen, van Venezuela tot Madagascar. De experts van Valrhona reizen de hele wereld over op zoek naar de beste cacaobonen.
Valrhona werkt samen met lokale producenten. Respect, vertrouwen, duurzaamheid en de ontwikkeling van lokale economieën zijn de basis voor deze samenwerking.